POEMA D'AMOR I GUERRA

Un relat de: Marc Botey Agustí

Quan el meu llagrimal va sucumbir,
tota la Terra va tremolar.
Quan el meu cor va deixar de bategar,
els Inferns es van socarrimar.

Pluja de neu sota les teves parpelles,
Frases sensuals bressolant la teva mirada.
Vols amor? O vols la guerra?
En tinc per triar, de tota mena.

Si et decideixes per l'amor,
viuràs sota llençols vint-i-cinc hores al dia,
si et decideixes per la guerra,
mai n'hi haurà prou per enllestir la meva ira.

Amor o guerra, tu decideixes.
Triïs el que triïs saps que tot acabarà igual.
Amb tanques pintant la teva bellesa
sota coixins rebregats per l'ànima encesa.


Comentaris

  • Felicitats![Ofensiu]
    filladelvent | 30-12-2005

    M'ha agradat el teu poema. Sobretot algunes frases com aquesta:

    Si et decideixes per l'amor,
    viuràs sota llençols vint-i-cinc hores al dia,
    (...)

    I l'últim paràgraf, molt encertat:

    Amor o guerra, tu decideixes.
    Triïs el que triïs saps que tot acabarà igual.
    Amb tanques pintant la teva bellesa
    sota coixins rebregats per l'ànima encesa.


    Et seguiré llegint,

    -Filladelvent-