Poema buit

Un relat de: Emelkin

Ets un poema buit per dintre
i el teu fil de veu
ja no s'enfila enlloc.
No tens cap raó d'ésser
ni cap raó,
quan em dius el contrari.
Les teves paraules pal.lidegen
i el rigor mortis t'endureix
la tristor que ja no sents.
Podria passar pàgina
i rebentar d'un sospir
la bombolla del teu record.
Però... No ho faré.
Ets un poema buit per dintre
i tanmateix la teva buidor és plena
d'alguna cosa.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer