Poema 04

Un relat de: Sole Ole

C
a
i
c
Dolguda
per la sort que m'has fet córrer.

Comentaris

  • aii...[Ofensiu]
    laia | 19-12-2005

    ai...
    la vida
    de tant en tant una soledat t'invaeix
    però una ole et cura una miqueta...

    esperant el teu retorn bitxu...

  • genial, però....[Ofensiu]
    silvia_peratallada | 17-11-2005

    AMUNTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
    saluuutttt
    Sílvia

  • aixeca't[Ofensiu]
    laia | 13-11-2005

    i tornaràs a caure, però aquest cop no et faràs mal al cul!
    ja ho veuràs!

    petim patam patum...

l´Autor

Sole Ole

16 Relats

21 Comentaris

20064 Lectures

Valoració de l'autor: 9.80

Biografia:
No és que sempre escrigui amb accents oberts i fent faltes d'ortografia, però els taclats francesos sòn lleugerament diferents...
i em posen lleugerament nerviosa perque no trob totes les tecles.