Poema 03

Un relat de: Sole Ole

D'una immensa soledat en mi mateixa.
de desvetllar-me de color gris davant de la paret.
De mossegar-me les dents dels nervis.
Farta ja.
De tot, de mi, de tu, d'aquest no res esbufegant.
Ganes de marxar i volar molt més enllà que molt lluny...
per estar molt més aprop de jo mateixa,
de en mi mateixa.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Sole Ole

16 Relats

21 Comentaris

20074 Lectures

Valoració de l'autor: 9.80

Biografia:
No és que sempre escrigui amb accents oberts i fent faltes d'ortografia, però els taclats francesos sòn lleugerament diferents...
i em posen lleugerament nerviosa perque no trob totes les tecles.