Poema en interrogaciò

Un relat de: Sole Ole

Quin consol li queda al meu món aquesta nit?

Quin món més petit em proposo

descriure

per la resta de la meva vida?

Qui sòc?

Per què hi sòc?

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Sole Ole

16 Relats

21 Comentaris

20060 Lectures

Valoració de l'autor: 9.80

Biografia:
No és que sempre escrigui amb accents oberts i fent faltes d'ortografia, però els taclats francesos sòn lleugerament diferents...
i em posen lleugerament nerviosa perque no trob totes les tecles.