Plou, i que?

Un relat de: mirare

Em llevo i automàticament, obro la persiana, desitjan trobar-me un sol radiant, que els primers raigs de llum que em penetren m'enceguin als meus ulls. Però avui no ha sigut aixi, ho he sapigut abans d'aixecar la persiana quan sentia que les gotes de la pluja rebotaven sobre les rajoles del replanet la finestra. Aixeco decidida i d'una tirada per fi la persiana i un cel gris inunda amb una tristesa incompresa tot paissatge. Em quedo embobada mirant, mentre un corrent d'aire fred em cobreix la cara, i fa que se'm posi la pell de gallina, però no m'importa. Deixo la persiana mig oberta, i me'n vaig, contenta, de l'habitació. Passo, sala per sala i faig el mateix que he fet a la meva: Obro les persianes i deixo que la gelor em cubreixi tot el meu cos. M'agrada pensar i recordar, encara més contenta, que per fi, ha tornat el fred d'hivern. I automàticament viatjo pel temps i recordo com ha canviat la meva vida desde llavors.
I torno al present, un "ara" massa especial, com per no fer dels dies de pluja, dies de sol etern. La meva felicitat de la dec a tu.
Em vesteixo. Surto al carrer però sense paraigües, imitant al meu pare, i m'endinso en la pluja, fent d'ella una part de mi.

Comentaris

  • la pluja...[Ofensiu]
    papallona | 18-11-2005

    Uff! A mi que mai m'ha agradat la pluja... ja és vera que els dies tristos de pluja cobren un altre sentit quan tens algú al costat... Perquè un dia de pluja passa a significar un dia de intimitat amb la teva parella... Ara per jo la pluja no significa res més que tristeza, perquè no estic passant per una etapa molt agradable, i ara aquets darreres dies ha plogut força... Però m'ha agradat molt lleguir aquest relat, m'ha deixat un bon gust de boca. Molt tendre...
    Gracies pel comentari, el relat que m'has comentat és un dels que li tenc més apreci, perquè jo també estimava molt al meu padrí, és més, l'alzèimer fa que la persona que el pateix es torni més "humana", que demostri més amor a les persones que l'envolten...
    Besades!

    Papallona

  • impressionant[Ofensiu]
    Perestroika | 17-11-2005 | Valoració: 10

    aquest relat, eh! És realment preciós!

    M'agrada que els dies de pluja prenguin un altre sentit, m'agrada que algú et pugui donar la felicitat que mereixes...i m'agrada aquest relat, molt!

    Gràcies per regalar-nos un seguit de paraules amb tanta tendresa....

    Mil petonets i pesigolletes...