Petit poema d'enyorança

Un relat de: diesi

Sense tu els meus dies són patètics.
La calor fon la meva embranzida
i m'asseca l'ànima per dins.
Per la nit poso el dia
dins la fotocopiadora
per al matí següent
recollir-lo calent.


La soledat m'acosta el misto
amb el que vam encendre alguns petards
la nit de Sant Joan
i m'incita a cremar la bengala de la gelosia.


Però no vull tacar d'imatges imaginàries
els records que m'envies
i m'entretenc escrivint-te uns versos
des del balcó de casa.


T'enviaria un petó si sabés que ha de tornar

Comentaris

  • Enyorança![Ofensiu]
    Nonna_Carme | 21-08-2008 | Valoració: 10

    T'enviaria un petó si sabés que ha de tornar".
    M'encanta com escrius, Diesi.
    Un petó.
    Nonna_Carme