Mitologia - recull de poemes -

Un relat de: diesi

I.

Presagi d'una veu desfent el meu llit,
quan em beses on ahir em clavaves agulles.

Ganivets sense mànec,
nitrògen líquid,
i la pluja de vida,
que mulla a posta

aquestes disset preguntes vermelles
que no tenen resposta.

II.

El teu ventre de llimona,
el teu melic d'argent.

Finalment m'has temptat,
com l'efa tempta la cursiva.

I àngels amb tacons
corren pel pis de dalt.

La teva absència incandescent
comença a fer-me mal.


III.

Els teus cabells,
pinzells d'or,
difuminen els contorns
dels meus mugrons magnètics.

Somriures retroeclèctics,
carícies de cent graus,
mirades molles, roba estesa.
Llimona i sal es besen.

Caus. De les cimes l'olimp
a les meves sines.
Ara que em beses m'és igual
si no sóc jo la que estimes.


IV.

Intercanvi d'aromes a l'aurora
d'aquest migdia escabellat.

Descabdelles el passat
mentre els meus dits,
maldestres, t'acaronen.

Venus de llimona,
Destí mig despullat.

No te'n vagis quatre minuts abans d'hora.


V.

Naufragar un cop més
dins els teu cel.

Ofegar-me en mel
mentre el gel dels teus dits
es desfà a la meva esquena.

Besar-te els pits,
amb anhel.
L'eternitat no és eterna.

I que els teus ulls,
espelmes de nit,
intercalin esses amb enes.

I que el teu oblit,
exempt de sentit,
es suïcidi tallant-se les venes.










Comentaris

  • F. Escandell | 14-04-2011 | Valoració: 10

    Colors, olors, imatges, sensacions... Un bon grapat de petits moments reflectits amb paraules ben triades que, en conjunt, formen uns poemes fantàstics...

    Una abraçada!

  • Per molts anys...[Ofensiu]
    Carme Cabús | 28-04-2010

    ...pel teu recull de poemes suprem. Una felicitat llegir-te. Una meravella de la qual aprendre.