Perquè la poesia...

Un relat de: L'escriptor mediocre

Perquè la poesia no sempre són paraules boniques
en versos rimats i repetits
per mil poetes estúpids.

Perquè la poesia no sempre parlarà de tu,
ni dirà que ets el meu sol, o
el far que m'il·lumina.

Perquè la poesia no sempre restarà estancada
en metàfores horribles fàcils de recordar,
en paràgrafs ben ordenats.

Perquè la merda sempre serà merda
encara que la vulguin emmascarar;
va per tu.

Comentaris

  • poesia merda[Ofensiu]
    1101ilime | 20-08-2006



    Jo crec no tot es bo ni tot es dolent,

    en tota benauraça sepreelcalor i el ben parlat,

    i poetic es el mes admiradble.

    pe fer marranades es molt facil.

  • tens tota la raó![Ofensiu]
    Capdelin | 27-07-2006

    i per culpa d'aquesta mena de poesia, la POESIA s'allunyà del poble, del jove i quedà enquadernada en ments barroques i en llibres de llom d'or. La POESIA quasi mor...
    Per a què serveix la poesia si no hi ha lectors.
    I què volen els lectors: que la poesia arribi, sacsegi, parli clar, s'entengui, folli, mati i enamori d'una forma natural, visceral...
    Una abraçada, company.

  • I tant, [Ofensiu]
    hilderoy | 25-07-2006 | Valoració: 10

    tens molta raó en aquest poema. En realitat un poema no és bonic per les floritures que hi hagi, jo aquests poemes els trobo bastant buits.

    Canviant de tema, què és això de R en cadena??
    (Ho he llegit a la biografia)