Poeta busca poema que busqui poeta

Un relat de: L'escriptor mediocre

Prosa incompleta
i insensible
al temps.
Primer sense
petons
estones de sol
brises de sorra
i sentiments
per esdevenir poema
sense poeta.



Primer va deixar de recordar es somnis,
i oblidar-se d'escriure els sospirs de l'ànima,
va deixar d'escriure
l'infantesa vora la platja
i totes les
emocions
flaires d'arena
estones de sol
i petons
les nits caloroses.
Per convertir-se
en poeta
sense poema.

Comentaris

  • amelie | 04-02-2008 | Valoració: 10

    me l'he tornat a llegir

    m'agrda el títol, m'agrda la introducció, les imatges de cadascun dels versos i penso que té molta claror tot i la nostalgia q em transmet

    bueno, ho he intentat ja saps que no se'm dóna bé comentar...

    juls