Perdona'm siusplau, i torna...

Un relat de: ¥eÞe§

Necessito de la teva compassió i comprensió. Mai m'he sentit així per ningú, i només me n'adono de que la desesperació s'ensenyoreix de la meva ànima. Mai vaig poder enamorar-te, mai vaig aconseguir una miserable oportunitat, i ara que ja no hi ets em sento trista.
Perdona'm per estimar-te més del compte, perdona'm per sentir que tot girava al teu voltant, i que tu eres el centre de tot el meu petit univers. Perdona'm perque encara segueixes sent-ho. Perdona'm per les meves paraulas atrevides o simplement per les que només tractaven de mostrar-te amor o d'aquelles que estaven plenes de tendresa. Perdona'm per no poder deixar de mirar-te, perdona'm per posar-me nerviosa cada cop que et veia, i sobretot perdona'm per pensar que algun día podria estar amb tu. Tot és una bojeria. Sento que res va valdre la pena, i, sincerament em sento com si estigués vivint un maleït malson, el qual porta ja molt de temps i no aconsegueixo despertar. Tota la meva vida gira al teu voltant des que et vaig conèixer. El meu únic consol és que per casualitats de la vida o per la simplicitat del destí, aconsegueixe veure't coincidint amb tu sovint.
Com dir-te que encara no he parat de plorar-te, com demostrar que ningú t'estimarà d'aquesta manera, pero sobretot demano al cel que m'expliqui i em doni una resposta de com puc aconseguir una oportunitat, només una sola. Fa temps vaig llençar la tovallola i vaig deixar d'intentar-ho. Passats uns mesos vaig descobrir que tot havia sigut una farsa, i que el meu cos desitjava a crits la teva pell, que del meu interior podia escoltar una veu que demanava a crits poder tornar-te a veure, i jo mateixa desitjo una oportunitat que mai ha existit i que la necessito intensament.

Encara avui segueixo esperant que aquest día arribi...





Comentaris

  • m'has fet por....gràcies![Ofensiu]
    amelieXIII | 27-06-2006 | Valoració: 9

    No sé si eren les teves pretensions o simplement és el teu cor qui parla, sigui com sigui ho has conseguit...m'has fet patir llegint, m'has encongit l'estómac, m'has fet venir por...
    suposo que és el mateix que si et fan por els avions i quan hi estàs viatjant, veus l'ala com es trenca...
    enhorabona...és el que busco en aquestes pàgines...emocionar-me, per bé o per mal...però m'has emocionat.

  • Perquè demanar...[Ofensiu]
    AVERROIS | 26-06-2006

    ...perdó. El perdò l'hauria de demanar ell. Hauria d'agraïr que l'estimessis amb aquesta passió, amb aquest sentiment. Hauria d'estar orgullós del teu amor, encara que per altres causes no pogués compartir-lo.
    Ja sé que és fàcil dir-ho, però hi han milions de persones que estarien disposades a morir d'amor per tú. Busca-les, segur que trobaràs la teva mitja taronja.
    Una abraçada.

  • Que difici i que facil[Ofensiu]
    1101ilime | 26-06-2006



    Mira jo soc home i en pasa el mateix, quant no es consegueix una quimera, et dol molt mes, si ho aconsegueixes, ja no hi pateixes, i en la complaença, a mes de no patir, tot es mes sencill, que es com ha de ser.
    No ser, si es un relat literari, o es real.
    Però el que si es cert, es que jo he patit i encara pateixo, aqueste situaciò, però no hi vui pensar, i hi han moltes mes persones maques pel mont.
    No hem de fer nostre aquesta cruetat.

  • Hola ¥eÞe§ !![Ofensiu]
    Yuna | 26-06-2006 | Valoració: 10

    Fa uns nou mesos em sentia així i t'entenc perfectament, és un dolor que et crema per dintre i no saps com "curar-te", però per molt topic que soni, el temps ho cura tot, sempre hi ha algú que et dona la ma per sortir del pou, no dubtis en agafar-la.... Si et puc ajudar amb algo, no dubtis ...
    Enhorabona per aquest relat ple de ràbia i dolor, que espero que amb el temps vagi minvant ... m'agrada i molt !

    Txell