Encara t'espero

Un relat de: ¥eÞe§

Has marxat lluny de mi, encara que jo senti que et porto dins meu allà on vaig. Has marxat i potser no tornaràs mai més. Em pregunto si et podria enamorar si tornessis finalment. Em pregunto si m'escolliries aquesta vegada. Jo encara segueixo aquí, esperant-te. Passo les tardes pensant si queda alguna manera per a que et fixis en mi. Passo les nits mirant els estels i demanant a cadascun d'ells el mateix desig; que tornis i no marxis mai més del meu costat. Desitjo això i guanyar una oportunitat. No demano que tot sigui fàcil. Penso lluitar per tu, per tu de nou, perquè t'estimo com el primer dia. Perquè encara que el primer cop no vaig aconseguir-te, vull pensar que aquesta vegada és la definitiva, perquè en el meu interior puc veure, que ningú t'estimarà com jo, amb aquesta passió i amb aquest amor tant profund. Donaria la meva vida per tu, una i una altra vegada. Em sacrificaria si fes falta. Prefereixo que els problemes que puguis tenir, siguin meus i no teus. Vull que siguis feliç encara que no estiguis amb mi. Però ho intentaré per últim cop. I si no és així, no em quedarà un altre remei que acabar d' acceptar-ho. Perquè t'estimo, perquè et ploro, perquè et desitjo, però sobretot perquè la meva intenció és que siguis feliç facis el que facis...amb mi o sense mi...

Comentaris

  • Yuna | 10-08-2006 | Valoració: 10

    I la meva intenció es felicitar-te per aquesta prosa plena de ràbia, i espero que d'una forma o altra, vegis que de tot se'n surt, com tu dius "Un sol moment pot canviar-ho tot"

    Petonets

    Txell


    ENHORABONA!!! ACABES DE REBRE UN COMENTARI ENCADENAT!

    Fes clic a la imatge i descobreix de què es tracta

    R en Cadena


  • ànims[Ofensiu]
    Cau de lluna | 10-08-2006

    el desamor, o millor dit l'amor irracional i no correspós. al cap i a la fi, ens podem sentir feliços de saber què és estimar.

    sublim el text

  • Sense paraules...[Ofensiu]
    UoTis | 18-07-2006 | Valoració: 10

    El que transmeteixes en cada frase es tant bonic, però tant trist a la vegada...
    Em sento molt identificat i la veritat es que espero que si el text es real, la situació vagi minvant a millor. T'HO DESITJO DE TOT COR.
    Et continuaré llegint.

Valoració mitja: 10