És el que faig jo amb tu

Un relat de: ¥eÞe§

Segurament no sóc l'única que ha pensat que allò que més volem, que més estimem, fuig de nosaltres. Que és el que no tenim el que únicament veiem. És el que faig jo amb tu. Intento buscar motius per no estimar-te, però no trobo raons per a no abandonar. Nit rere nit compto estels i em convenço d'alguna cosa que ni jo mateixa crec. Compto una a una i em dic a mi mateixa una raó rere altra per no continuar fent-me il·lusions. És impossible…és impossible. Per moltes raons que hi trobi que expliquin que tu i jo no podem continuar un únic camí, jo invento les que facin falta per trobar la teva direcció, i continuar de la mà en el mateix sentit.
A vegades no fan falta motius per assabentar-te de qui encaixa amb tu. A vegades no busquem raons per justificar el que fem, ho fem i s'ha acabat! És el que faig jo amb tu. No tinc raons per a fer el que faig que la d'estimar-te. La resta em basta i em sobra. I no necessito de motius quan es tracta del cor. No necessito de raons quan es tracta d'il·lusió. I no necessito justificar les meves accions quan les faig per amor.
Segurament no sóc l'única que m'he preguntat si és bo somiar amb alguna cosa que no tindrem mai. A vegades no necessitem de perquès per a somiar sense més, aferrant-se al filet d'esperança que es desgasta dia rere dia. Però a mi no m'importa. Encara que sigui un filet està fet de tots els meus somnis i no pot trencar-se. És per això que mai em rendeixo. És el que faig jo amb tu. Miro endavant i encara que no cregui les meves paraules, crec en mi mateixa. Encara que no t'aconsegueixi, hauré fet quelcom grandiós; m'hauré convertit en algú que els seus ulls brillaran davant d'un somni acabat, pot ser brollaran llàgrimes, però sempre tornarà a renéixer la il·lusió per compartir milers de petites coses, coses que s'engrandeixen si tu ets aquí per a viure-les.
Estic convençuda de que no sóc la única que rere una màscara amaga els seus vertaders sentiments. Estics convençuda de que moltes vegades els guardem per por a ser ferits.
No obstant això ens sentim millor alliberant-los. Deixar-ho volar i treure a l'exterior el nostre món. És el que faig jo amb tu. Encara que t'allunyis jo m'acosto, encara que no hi siguis, t'imagino. Per molt lluny que estiguis sempre ets amb mi. Mai es cansen les ganes ni cauen les armes. Mai es rendeix el meu amor que no entèn de muralles, s'expandeix com una estela que va deixant els seus somnis dibuixats a través de cada moment. No cessa la lluentor dels meus ulls ni les meves ganes per esperar-te encara més. No em canso de repetir-me que sóc la clau, tu, forrellat; però voldria atravessar parets fins arribar a tu, sense importar el temps, sense importa l'esforç. Perquè amb tu no tinc secrets, no menteixo ni falsifico el que sento, únicament et miro als ulls i et dic que ets el meu somni. Perquè únicament et confesso que ets tu l'únic que jo desitjo.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer