Per tu, mare

Un relat de: Marteta
Per tu. Per a una de les persones més importants de la meva vida. Perque sense tu, res seria igual, res tendria la seva importància.
Mare, ets la millor, i vull que ho sàpigues.

Tu, lluitadora com ninguna.
Tu, el millor exemple a seguir.
Tu, la millor amiga que es pot tenir.
Tu, tan comprensible com una nena petita.
Tu, tan emocional com ets.
Tu, tan especial per a mi.

Com seria una vida sense tu? M'ho imagino i els meus ulls no ho poden aguantar, s'inunden de llàgrimes, sense tu... sense tu, no hi hauria món per a mi. Et necessito.

Gràcies per lluitar tant en la teva enfermetat. Sé que només tenia 6 anys quan ho vas passar, però jo sabia que tu estaves malament, no sabia perquè, però et veia.. ho sentia. La depresió no va poder amb tu, gràcies per no esvair-te en aquells moments en que et veia somriure quan t'acabaven d'operar. Gràcies per aquelles besades quan, després de dies de no veure't i d'estar a casa de l'àvia, em donaves. Gràcies per donar-li la cara a n'aquell maleit càncer, gràcies per ser tant valenta. Gràcies per aguantar aquell infern, només per nosaltres.

I en aquest dia tan especial per tu, et volia felicitar pel teu aniversari, mare. I només em queda per dir-te que estàs guapisima, preciosa, com sempre, ja ho saps. I crec que ja no em queda res més per dir-te... ah si, que T'ESTIMO MAMÀ, per sempre, no ho oblidis.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Marteta

Marteta

227 Relats

394 Comentaris

166184 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Professora de filosofia.