Per tu, felicitats

Un relat de: Marteta
En aquests dies et recordo, sense rencors, sense llàgrimes...
Record quan ens varem conèixer: em vaig fixar en tu desde el primer moment que vas començar a parlar. Eres..eres tan interesant, que en aquella obsuritat que estavem ja vaig notar aquella llum que m'iluminava a seguir al teu costat durant tot el viatge. I així va ser, vaig caure (vam caure?) en les ales del teu amor, que em van alçar fins al més alt cel, per veure així la vida d'una manera més bonica, al teu costat.

Eres tan amable amb mí, em deies aquelles coses que només tu sabies...només tu. En canvi, jo no era la única nina per tu... Ho sé, no em diguis que no.

I ara... ara em demano perquè has tornat a aparèixer a la meva vida, després de tants de mesos intententant oblidar-te.
Però ni jo mateixa m'aclar, …clar que ho sé, sé perquè ara pens amb tu... el teu aniversari, el que haviem de passar junts.

Voldria feliçitar-te, voldria veure't, voldria poder haver tengut un simple adéu teu, però et vas marxar sense cap mena d'explicació (ni jo te la vaig demanar...ilusa, som una ilusa..)
I sí, et felicitaré, amb el risc de que no em contestis i em quedi trista per sempre, i amb l'alternativa de que si que ho fassis i que em quedi pensant en aquell possible nosaltres que mai serem.

Feliçitats amic, amor, record, somni, estimat, que siguis molt feliç en aquest dia, perquè és el teu, de ningú més.

I res més...



t'estim?

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Marteta

Marteta

227 Relats

394 Comentaris

165348 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Professora de filosofia.