Pensar o deixar-se anar?

Un relat de: Marteta
La música resona per tota la seva habitació, intentant que res del món entri en aquesta. Ella agafa l'ordinador portàtil i comença a obrir el seu correu electrònic. Res de nou, el tanca i es deixa caure damunt el dolç llit. Suspirant, tanca els ulls, deixant-se guiar per la lenta melodia que ara sona. Una cançó bonica, però no està prou animada com per apreciarla com hauria de fer.
És una cançó en anglés, i la majoria de les coses que diu les enten, però no les retén molt de temps al seu cap. '' I wait for you always'' aquesta oració sí que li ha quedat gravada dins seu, ''bona frase'', pensa, però no si sent identificada. Ella a qui ha d'esperar? No, en definitiva, no espera a nigú.
Ara ha acabat la cançó, i sona una una mica més animada'' Cama vacía'', és una cançó en la que un personatge diu que no troba la cosa que li ompli, que els joevs d'avui en dia només busquen uns llavis nous als que puguin besar, i ella pensa el mateix, i ara si que es sent una mica més identificada.
És hora d'actuar, pensa ella, però com començar, si cada dia es propón el mateix i acaba com ara, estirada al seu llit, amagant-se de la gent per pensar una estoneta.
Plorar, ja li agradaria a ella plorar, ho intenta, però ni una llàgrima cau dels seus ulls. Ella ho vol fer, perquè sap perfectament que només plorant, en situacions com aquesta, una persona es pot sentir molt millor, però no pot.''M'he fet de pedra o què?'' pensa ella, no pot més, no sap el que li passa, és com un tornado, una època de canvis que pareix que mai s'acabarà. No és només avui que li passa, ja fa molt, s'ha de fer forta, agafar totes les seves ganes i no rendirse mai davat del vent. Plantar cara als problemes és el millor que és pot fer en aquests casos.
Ja no escolta la música, ja no sap ni el que fa, però de repent aixeca el cap. Mira a la finestra, basta! Fa un dia espectacular. Es posa les sabates i s'en va a donar una volta, vol pensar-ho millor deixant-se iluminar per aquella llum, per la llum que li dona la vida, tal vegada li pot ajudar a viure-la millor.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Marteta

Marteta

227 Relats

394 Comentaris

166068 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Professora de filosofia.