Pel que pugui ser

Un relat de: Josoc

S'ha d'anar amb compte amb els secrets. Poden ser molt poderosos. Tant si són propis com d'altri, poden ser ocasió de xantatges. Per aconseguir que no s'escampin hi ha qui està disposat a fer el que sigui. I, sense anar tan lluny, revelar-los també pot trencar amistats. Però ben mirat, de què serveix un secret ben guardat? És com si no existís! O sigui, a mi que no me n'expliquin!



Comentaris

  • Compartint secrets[Ofensiu]
    Unaquimera | 28-01-2011

    Tal com tu deixes dit, sembla que el concepte “secret” porti associat el verb “compartir amb”, malgrat comporti problemes associats o suposi danys col•laterals...

    El teu escrit m’ha recordat allò de “Si vols que un secret continuï sent-ho, no el comparteixis amb ningú; si no pots guardar-ho per a tu tan sols, has d’admetre que ningú altri podrà fer-ho”

    Jo no m'he pogut resistir, així que aquí tens els meus Secrets NOCTURNS i una abraçada,
    Unaquimera

l´Autor

Foto de perfil de Josoc

Josoc

129 Relats

525 Comentaris

121241 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Sóc una apassionada de les lletres, m'agrada llegir i escriure. Durant molt de temps he guarsat per mi sola la majoria dels meus escrits. Fins que vaig descobrir els RELATS. M'agrada pensar que són llegits, tal com jo llegeixo els d'altres. M'agradaria molt que els comentéssiu.