PECATS, PECATS, PECATS...

Un relat de: mar - montse assens

Quina mena d'addició és aquesta que em té atrapada en el món virtual?

Segur que és pecat escriure-hi el que ara estic llegint — m'he dit, mentre buscava raons per a desenganxar-me d'aquell blog. Les addiccions no atenen mai a raons, i aquesta tampoc ho fa.

Potser és avarícia això que mou a la Sandra a voler posseir els marits de totes les seves millors amigues? O és la luxúria desenfrenada i pecaminosa el que la porta a actuar així? No puc parar de pensar-hi i no puc parar de llegir. Em faria peresa llevar-me al matí si no fos per aquestes lectures nocturnes que espero amb ànsia durant tot el dia. M'he de llegir tot el post abans d'anar a dormir. Llegeixo:

" Em bec les paraules d'un nou jorn, acabades de sargir. Aquesta tarda, mentre em feies l'amor, t'he escrit versos a la pell. Amb l' staedtler permanent de color roig t'hi he gargotejat mots de desig i poemes de foc i sang. I amb el blau he contornejat les parts més delitoses del meu cos, i m'hi he posat delícies perquè saciessis la teva gola en mi. Així mai podràs oblidar la meva pell, ni en coneixeràs cap altra que tingui aquest toc de setí"

Però que superba que és aquesta noia, per favor! —m'he aturat a pensar—. Ni que fos l'única que té la pell fina. No em fa pas enveja. La meva pell també és perfecta.

"Estimada lectora, quan temps fa que no acaricies el cos que dorm a l'altra banda del teu jaç? Avui podria ser un bon dia per fer-ho.

Si és així, la teva mirada serà una daga clavada al meu cor.

Posted by Sandra Lionette "


Qui deu ser aquesta dona? Realment em té ben enganxada. Serà veritat tot el que escriu? El que tinc clar és que és pecat escriure-ho. Però em sedueix llegir-la. Ai, que això també deu ser pecat.

En acabar la lectura, m'he allitat febril i excitada, amb el propòsit de tornar a encendre la passió al cos del meu marit. Però el que realment s'ha encès és la meva ira, en descobrir unes paraules escrites en color vermell a la seva espatlla.




Relat per a participar al Concurs ARC de Microrelats ARC A LA RÀDIO 2012-2013 "PECATS CAPITALS (7+1)" i que al maig de 2013 és: "L'ESCRIPTURA"

Comentaris

  • Pecats Capitals: Escriptura - Avui a les 20 h. a Vilassar Ràdio[Ofensiu]

    Al programa d'avui de Vilassar Ràdio (98,1 FM) "Històries", conduït per Sílvia Cantos, lectura dels relats seleccionats del mes de maig (Pecats Capitals: Escriptura). De 20 a 21 hores.

    http://radio.vilassardemar.cat/

    ARC

  • ENHORABONA![Ofensiu]
    E. VILADOMS | 31-05-2013

    Enhorabona per la tria!
    Salutacions!

  • Felicitats![Ofensiu]

    Benvolgut/uda relataire:

    Enhorabona! El teu relat ha estat seleccionat, pel jurat d'autors i autores, com a finalista del Concurs ARC de Microrelats a la Ràdio "Pecats capitals (7+1)" i per formar part del volum recopilatori amb totes les obres finalistes.

    És per això que, en haver quedat seleccionat/ada en la convocatòria d'aquest mes, i per tal d'avançar feina, t'agrairíem que ens fessis arribar l'autorització perquè sigui inclòs al recull.

    Només cal que ens enviïs per correu electrònic, a l'adreça(associacio.relataires@gmail.com), el text que adjuntem al final d'aquest comentari, amb l'assumpte AUTORITZACIÓ PUBLICACIÓ PECATS CAPITALS, tot fent un copiar i enganxar, i complimentant les teves dades personals.

    Cordialment,

    Comissió Concursos

    TEXT AUTORITZACIÓ

    En/na .........................................................................................................
    amb DNI. número ......................................................................................
    i nick relataire ............................................................................................
    AUTORITZO a l'Associació de Relataires en Català (ARC) a incloure el microrelat ...................................................................................................
    seleccionat del mes de ..............................................................................,
    del qual sóc autor/a, en el recull de microrelats "Pecats capitals (7+1)" que s'editarà a finals de 2013 mitjançant una plataforma digital de publicació. Així mateix també atorgo el meu consentiment per incloure qualsevol altre microrelat seleccionat al llarg de la present convocatòria i del qual jo en sigui l'autor/a i a difondre el seu contingut (en part o totalitat) pels mitjans habituals de l'ARC.

    En aquest recopilatori vull constar amb el nom d'autor/a ..........................................

    Data .......................................

  • relat 2.0[Ofensiu]
    iong txon | 22-05-2013

    Una nova dimensió de la literatura, que aprofita totes les possibilitats de la comunicació virtual a través del món dels blogs, encara misteriós per a molta gent –i m'hi incloc. Amb tot, m'ha agradat molt.

    Bona sort!

  • Ostres![Ofensiu]
    Edgar Cotes i Argelich | 16-05-2013 | Valoració: 10

    El final m'ha sorprès, molt divertit i original i també la manera en què reculls els pecats capitals. Us o et (no n'estic segur) felicito pel vostre o teu relat i molta sort en el concurs :)
    Edgar