PARIS

Un relat de: Ros Martí
Avui no beuré. Tinc massa coses a fer i totes són importants. El vol surt a les 18:45 i no el puc deixar marxar sense ser-hi. No duré equipatge, no crec que em calgui res aquesta vegada. Haig d'anar al banc. La Carla va ser-hi ahir per tal d'obrir un nou compte i només cal la meva signatura per a transferir-li tot a ella. Ara és a casa, dormint. Li he fet un petó al front abans d'anar-me'n.
Ja sóc a l'avió. Mentre l'assistent de vol efectua la seva coreografia enmig del passadís em poso bé el cinturó. Els avisos de vol sonen distorsionats a cabina, massa volum. Ens enlairem suaument i en pocs minuts l'aparell s'estabilitza en l'aire bromós de Barcelona. Aviat serem a Paris. Ja entrelluco la torre Eiffel al fons, com la busca d'un rellotge de sol sobre la ciutat. Posem-nos de nou el cinturó. Prenc el micròfon i aviso: "Srs. Passatgers, els parla el sr Peix, comandant. No cal que es posin els cinturons. En mig minut ens estavellarem a la torre Eiffel. Els desitjo sort i que hagin tingut un vol agradable. Gràcies per viatjar amb nosaltres".
La Carla es desperta i veu el sobre mig obert damunt la tauleta de nit, tapant la foto del pare...

Comentaris

  • bonic i entretingut[Ofensiu]
    Noia Targarina | 10-11-2023 | Valoració: 10

    Bona vesprada Ros Marti,

    M' agradat molt el teu relat.

    Espero poder llegir-ne el pròxim

    Una abraçada

    Noia Targarina

  • Un relat[Ofensiu]
    Rosa Gubau | 10-11-2023

    molt ben escrit, amb un final ben inesperat. D'això es tracta, de sorprendre el lector, i ho has aconseguit sense cap mena de dubte

    Salutacions Ros Martí.

    Rosa.

  • Sobtat[Ofensiu]
    llpages | 10-11-2023 | Valoració: 10

    Tot el relat flueix com una seda fins al comunicat final als passatgers, una veritable cop de maça al lector, que queda estabornit amb el final. Ben condensat, ben redactat, millor acabat, enhorabona!

l´Autor

Foto de perfil de Ros Martí

Ros Martí

70 Relats

164 Comentaris

19910 Lectures

Valoració de l'autor: 9.76

Biografia:
Travesso de tornada el pont de les estrelles.

Tots els meus relats, poemes i cabòries a celesti1462.blogspot.com.es

També el meu e-book RELATS FUGISSERS, disponible a Amazon per a qualsevol dispositiu. Va, que costa menys que un esmorzar...