PACK SENSACIONS

Un relat de: EMBOIRAT


Ja fa quasi bé mig any, vaig visitar el meu quasi metge virtual. Li vaig explicar les meves dolències que ara no venen al cas, i després de fer-me una exploració correcta , va deixar que em tornés a vestir i tot consultant l’ordinador em va indicar que prengués la cadira, per dir-me:

“Jo noi, si em vols fer cas, t’aconsello que t’apuntis en aquests packs d’experiències que ara es porten molt , i que son molt interessants. Venen subvencionats al cent per cent i t’ofereixen un Kit d’experiències sensorials. A diferència d’altres que es venen al mercat, aquest Pack , el dia i l’hora de gaudir-los els marca l’empresa que ho promociona i tu només cal que els ho confirmis i llavors tot va rodat”

I doncs, i si no ho veig clar i a darrera hora em faig enrere?

“Tu mateix, però tens temps per pensar-t’ho, i l’experiència és diferent a tota aquesta comèdia dels SPA, dels sopars romàntics , de les degustacions i visites a bodegues, que ja estan molt vistes”

Va, doncs, apunta-m’hi i a veure que tal va i quan em toqui ja te’n faré cinc cèntims.

Passen sis mesos , i un dia a l’hora de dinar em truquen al mòbil. Una veu d’hostessa m’indica que el dia de l’experiència ja està assignat per al cap de set dies. No obstant, cal que abans del dia de les sensacions hi hagi una revisió mèdica acurada, per veure si l’experiència serà suportable. Això m’inquieta! Caram, quina mena d’experiència tant delicada que fins i tot et miren de dalt a baix abans d’exposar-te al kit de sensacions.
Em lliuro a les exploracions que m’indica l’equip mèdic, i després de varies deliberacions decideixen que soc apte per l’experiència sensorial.
Satisfet per haver aprovat l’examen , ja frisso per que el dia assignat arribi.

Son les nou, i ja estic a recepció. Una hostessa m’acompanya a un box on se’m prepararà per l’experiència. Un bon diaº i un somriure acompanyen una noia que anota en una tablet l’arribada de tots els participants en la jornada sensorial.
Se m’acosta i m’indica les bases del joc. Despullis i deixi tota la roba en aquest armari. Posis aquesta bata blanca i que la part oberta quedi a l’esquena. D’aquí una estona ja vindran altres companyes a explicar-li el funcionament de l’experiència.
Passats deu minuts, se’m presenta una noia molt simpàtica dient-me que tots som un equip, i que jo hi formo part. Que farem una bona feina i que m’he de relaxar i deixar-me anar. Una abraçada segella el pacte. Seguidament arriba un xicot amb una llitera, indicant-me que m’hi estiri, que és part del joc. M’acotxa amb una manta i començo a veure com avanço per un passadís on els blanquinosos fluorescents m’acompanyen cap a una dimensió desconeguda.
Em deixa en una sala blanca i freda on m’esperava l’hostessa de les abraçades, tapada fins als ulls amb una mena de hiyab de color verd a conjunt amb la bata que duia. Veig altres figures que se m’acosten, enfundades en uniformes verds. Una immensa llum damunt meu m’enlluerna, i sento que parlen de mi com un objecte. Atordit pel fred i la llum, sento una punxada a la mà dreta. Em giro per veure que ha passat , i no.............he ...........vist ...........r......s......

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer