On no hi ha res

Un relat de: diaclau

Amor negre. Un amor que ningú no desitja, que ningú vol viure amb ell. Sofrir per amor, amor a distància, amor amagat, amor ple de passió i de tendresa que no es mostrarà mai, amor prohibit, amor obligat, amor que un no és capaç de mostrar, per por, por del que diguin els altres, sempre igual. Morir d'amor, sembla una bogeria, oi? Morir d'amor no és morir com desgràciadament moren algunes persones, per accident, per càncer... morir d'amor és tancar-se amb els seus sentiments, sense poder mostrar-los, estar incòmode amb ells, encara que vulguis que se'n vagin,aquests queden. Morir-se d'amor és tancar-se eternament en la seva memòria sense sebre ni voler sebre que en pensen els altres, per qui és aquest amor, aquests sentiments que,mentre podrien ser dolços, plens de vida i de locura, són amargs, sense poder sortir de la negror i la foscor que els inunda i al mateix temps els fa créixer... Una negror que es va acumulant i es va apoderant del seu cos, el fa tornar una imatge de terror, sense poder-ne distingir l'ombra i el cos. Camina sobre una línia fina, entre el dia i la nit, el Sol i la lluna, el blanc i el negre, la vida i la mort. Un lleuger equilibri crida que lluiti i que no es rendeixi, que mai sap què pot pasar amb tota aquesta merda que fins fa temps el fa anar desaperaguent a poc a poc... i un suau cop de vent el tira i cau... i per por de aixecar-se i tornar a caure, es queda a terra, pensant si val la pena continuar, sent que el món li cau a sobre, que tot segueix i ell allà tirat, sense sebre què fer, amb tot l'amor que sent,que no sap per qui ni per que, ni on va començar tot, ell sap que el va matant a poc a poc per dins, sense fer soroll, i quan ja no li queda res, caurà a l'altra banda de la línia, on ja no hi ha ni blanc ni negre, ni Sol ni lluna... on no hi ha res.

Comentaris

  • primitaaaa!![Ofensiu]
    bestieses | 30-01-2008 | Valoració: 10

    eis tia escrius mel u sabies???

    testim!

  • Hola Clàudia[Ofensiu]
    Naiade | 14-11-2007 | Valoració: 10

    M'ha agradat aquest relat romàntic que transmet un sentiment de tristesa per no poder portar a terme uns desitjos importants, descrius molt be aquesta sensació de sentir-se atrapat dins un món obscur, sense veure-hi sortida, passejant-te per una línea fina i tallant que et va torturant i no creus poder sortir-ne mai, però se'n surt i tant que se'n surt, quan menys t'ho esperes.
    Benvinguda a relats. Crec que pots fer-hi una bona feina.

  • Amb sentiment[Ofensiu]
    Unaquimera | 14-11-2007 | Valoració: 10

    Hola, Clàudia! He llegit el teu text i crec que sí transmet sentiments, al menys a mi m'arriben forts i clars.
    He trobat una frase molt gràfica que retrata la situació de moltes persones: "per por de aixecar-se i tornar a caure, es queda a terra". Dedueixo que ets bona observadora...

    M'alegra veure que tenim alguna cosa en comú. He llegit a la teva biografia que "M'agrada mirar el mar i escoltar el soroll de les ones,però nedar no", així que t'invito a llegir un relat meu, curtet, que es diu Onades ( només has de clicar sobre les lletres blaves ). Espero que t'ho passis bé amb la lectura... no et caldrà nedar!

    Ah! Benvinguda a Relatsencatalà! Espero poder llegir noves coses teves...

    Ara t'envio una abraçada per celebrar que t'he descobert com autora,
    Unaquimera

  • Clàudiaa :D[Ofensiu]
    marta_gut | 14-11-2007 | Valoració: 10

    Ropiiit! M'encanta es teu relat! De veres :)

    Desgraciadament qualque vegada m'he sentit talment com dius, i sa veritat és que no és una sensació gens agradable, t'angoixes un munt i sembla que no valores res... És trist sentir-se així!

    Doncs res carinyet! Que endavant i que seguiré passant per aquí! Una besada enoooooooorme! (L)






    Ah, i me deus una xocolata calenta! :D



    Marta. :)

  • amor negre[Ofensiu]
    diesi | 12-11-2007

    Sí. L'amor no és sempre de color rosa.

    :)

    m'ha agradat molt, de debò.

    i gràcies per llegir-me ^^ jo també ho aniré fent ;) a veure si aviat publiques alguna cosa més.

    cuidat i segueix així

    "dia clau", és ingeniós, m'agrada :P

    petons!

    #NaT#

Valoració mitja: 10