No hi hauran més t'estimo

Un relat de: Susanna Medina
No hi hauran més t’estimo, ni l’escalfor dels teus dits estremirà la meva pell. No hi hauran més t’estimo, ni les claus a la porta m’avisaran que has arribat, ni vindràs a trobar-me en la foscor per oferir-me la calidesa de la teva abraçada. La teva tassa de cafè enmig de l’aigüera, no romandrà més, ni hi haurà taula parada per dos, ni caldran espelmes per adornar amb tendresa al nostre sopar improvisat. No hi hauran més t’estimo, ni els teus peus freds es creuaran amb els meus sota els llençols, ni els teus petons em despertaran mai més de matinada. Mica en mica, caldrà que tregui les fotos i faci desaparèixer de l’armari les teves camises de tons clars. M’esforçaré en no fer més preguntes, ni en voler esbrinar els motius, i entendré que la vida seguirà ara sense tu. Perquè no hi hauran més t’estimo, ni em faràs plorar al sorprendre’m amb mots delicats i promeses de futur.


No hi hauran més t’estimo, ni em somriuràs de lluny quan entre la gent, ens trobem amb la mirada... tu allà, jo aquí. No hi hauran més t’estimo, i la roba per rentar no durà més el teu nom, ni discutirem per la rutina imposada, ni buscarem la passió entre hores que cal inventar. El teu perfum sense consumir, em recordarà que has marxat... per sempre. No em trucaràs a deshores per dir-me que m’enyores, ni em faràs emocionar amb el teu email escrit de bon matí.


Et guardaré per sempre en el meu record, imaginant-te accelerant en aquell encreuament, mentre el cotxe que no vas veure, va envestir-te i va fer desaparèixer els teus t’estimo per sempre més. La nota que duies dins la butxaca parlava de mi. No hi hauran més t’estimo, però les teves darreres paraules, van firmar un pacte d’amor per sempre. No hi hauran més t’estimo però et faig la promesa de retrobar-me amb tu més endavant, i recuperar tots els t’estimo que a partir d’ara quedaran callats.

Comentaris

  • Emotiu[Ofensiu]
    Anaïs | 11-03-2012 | Valoració: 9

    M'ha arribat a l'ànima, gràcies per escriure'l i publicar-lo.

    Anaïs

  • Preciosa[Ofensiu]
    Carles Ferran | 11-03-2012

    Una història que commou, ben explicada i ben resolta. Plena d’enyor i alhora d’acceptació i d’esperança. Preciosa.

l´Autor

Foto de perfil de Susanna Medina

Susanna Medina

17 Relats

24 Comentaris

17300 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Biografia:
Què dir sobre mi?? Que em sento feliç, que tinc un bon matalàs en forma de persones meravelloses, que soc mare, que vaig fer un salt del que no me’n penedeixo, que de vegades ploro, que de vegades ric, que m’encanta cantar i la música...

Que tinc un grapat de coses per explicar i que m’encanta captar els moments en forma de paraules. Que he descobert que la vida pot ser un malson però que depèn de nosaltres canviar-la. Que m’agrada que el sol em toqui la cara; que soc romàntica, que m’encanta un bon sopar acompanyat d'espelmes i una bona conversa. Que el vi m'agrada en copes petites, i l'aroma a canyella em recorda a la infantesa.

Que puc donar però també m'agrada rebre. Que la pluja picant a la finestra produeix una melodia fantàstica i que aquí estic de nou, disposada a continuar posant paraules a tot allò que m'envolta.