Moon River

Un relat de: Llima

Unes claus. L'habitació està bruta. El sòl, les parets. Caldrà passar una capa de pintura, i si és blanca millor. Caldrà una neteja. Una classe de francès, un dia solitari, introspectiu, un llibre que avança lentament. Diuen que plourà i desitge que així siga. Que ploga com quan plou a Praga, que es queda la ciutat a fosques, que has de deixar de somriure. Però no, ací no deixarem de somriure. Que ploga. Que ploga com a Londres. Diuen que Jean Seberg va inspirar el pentinat de tota una generació mod. Els mods vivien molts dies de pluja. Mod, keep the faith. Mod, el rythm and blues, el soul, siempre a bordo de un ciclomotor scooter. Jo em vaig enamorar platònicament d'una xica, mod potser, o no, almenys ho semblava. Tocaven Los Escarabajos al Black Note Club. La meua veïna escolta Moon River. No puc deixar de recordar Breakfast at Tiffany's. Audrey és molt bonica. Escolte de nou la cançó, ara amb els meus auriculars. Que ploga, que ploga... Demà ja és dilluns.

There was once a very lovely, very frightened girl. She lived alone except for a nameless cat.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Llima

Llima

25 Relats

22 Comentaris

21978 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
Hola a tots!

Em dic Andrea i sóc de València. En breus començaré tercer d'Història de l'Art (tinc vint anyets), i m'alegra molt poder penjar les cosetes que escric i llegir-ne d'altres molt interessants.

M'encanta la música! Toque el piano i m'agrada composar en el meu temps lliure. També gaudisc molt del cinema, la fotografia i de sortir amb els amics.

Viatjar és la meua passió, però l'economia no em permet fer-ho tant com m'agradaria.

Dues ciutats... Barcelona i París, sense dubte.

Us deixe el meu blog!

www.levinducadavre.blogspot.com

Una besada :)