Diumenge

Un relat de: Llima

Juanma me'l dona, s'equivoca. Juanma em dona el regal equivocat, envoltat amb una bossa de paper, una bossa de Fnac. Jo el palpe: és un DVD. L'obric. Un long dimanche de fiançailles. M'exalte. Pense: precisament he recordat avui aquesta pel·lícula. Després Juanma s'apropa, em diu que realment eixe era el regal de la meua germana. Em dona el meu. L'amant, de Jean-Jacques Annaud. Pense: quina casualitat, per algun estrany motiu he obert el paquet que no era per a mi. I em pregunte, doncs, quan pot durar un diumenge. Només queda una; una pregunta. Què vol dir enyorar. Ella, diu que enyora; ell diu que troba a faltar. Ells diuen que desesperen. Jo els pregunte: què vol dir enyorar. Jo ho sé. I sé el que dura un divendres. I un dissabte. Sé el que pot durar un diumenge. I no desespere; sols enyore. Sense preguntes. Ara, amb el cos. Demà veuré L'amant, fa res vaig acabar el llibre, deu de ser increïble. Merci, Juanma.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Llima

Llima

25 Relats

22 Comentaris

21903 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
Hola a tots!

Em dic Andrea i sóc de València. En breus començaré tercer d'Història de l'Art (tinc vint anyets), i m'alegra molt poder penjar les cosetes que escric i llegir-ne d'altres molt interessants.

M'encanta la música! Toque el piano i m'agrada composar en el meu temps lliure. També gaudisc molt del cinema, la fotografia i de sortir amb els amics.

Viatjar és la meua passió, però l'economia no em permet fer-ho tant com m'agradaria.

Dues ciutats... Barcelona i París, sense dubte.

Us deixe el meu blog!

www.levinducadavre.blogspot.com

Una besada :)