Cada dia

Un relat de: Llima

En un dia normal de classe el carrer està fred. No li agrada alçar-se matí, però fer-se un té calent sempre ajuda. Posa les coses a la bossa, es posa el barret i la bufanda de colorets i pren la bicicleta. El carrer, els forns, els xiquets que van a l'escola, les mares que lluiten perquè no es posen davant dels ciclistes, els gossos (grans i petits), els iaios que no la deixen avançar, el semàfor en roig, el tramvia. Arriba, seu a classe, obri l'ordinador, escriu amb el teclat, còpia a mà, mira l'hora, es fa un cafè, escolta als cantants, canta, imagina, mira el rellotge, surt al corredor, es fa l'hora. Torna a casa per dinar. Pensa en tot el que hauria d'estudiar, es deprimeix, s'exalta. Talla la lletuga, posa la carn al foc, es plena el got d'aigua. Aguaita per la finestra, pensa que li abelleix viatjar i en els diners i en els idiomes. És l'hora d'agafar el metro. Arriba, escolta el piano, explica les escales, riu, s'enfada, torna a riure, s'acomiada. Enfosqueix i torna a casa. Hola, com estàs, quantes coses canvien, ja és tard. Vols sortir? M'abelleix cervesa, m'abelleix abstreure'm. Conta'm alguna cosa. Açò era el que jo deia, tens raó. Ara no pense com tu. Roig i sòl, sòl roig. Creus que açò és tot o hi ha més? Creus que ho pots saber?

Comentaris

  • Hi ha dies...[Ofensiu]
    Llima | 19-08-2010

    ... en els que les accions es succeeixen i sovint no trobem sentit a res. El pitjor és que transmetem exactament el mateix. Per sort hi ha pocs, com aquestos.

  • El valor de la descoberta[Ofensiu]
    Joan G. Pons | 15-08-2010 | Valoració: 10

    Guapo relat. Per mi cada dia és una ruta de descoberta plena de sorpreses que dialoguen.
    I tenim tants "cada dia".

l´Autor

Foto de perfil de Llima

Llima

25 Relats

22 Comentaris

21985 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
Hola a tots!

Em dic Andrea i sóc de València. En breus començaré tercer d'Història de l'Art (tinc vint anyets), i m'alegra molt poder penjar les cosetes que escric i llegir-ne d'altres molt interessants.

M'encanta la música! Toque el piano i m'agrada composar en el meu temps lliure. També gaudisc molt del cinema, la fotografia i de sortir amb els amics.

Viatjar és la meua passió, però l'economia no em permet fer-ho tant com m'agradaria.

Dues ciutats... Barcelona i París, sense dubte.

Us deixe el meu blog!

www.levinducadavre.blogspot.com

Una besada :)