La boira

Un relat de: Llima

Té el cap ple de postals en blanc i negre i un mecanisme que bombeja sang sota el pit. Fa déu minuts que l'espera a la porta d'aquest edifici de murs desgastats, quasi tan consumits com ells. Els dos sabien que la vida era eixa cosa que passava mentre s'ocupaven fent altres plans, i era per això que l'exprimien tant. Qualsevol vianant que s'hagués detingut un instant per mirar-la de segur s'hauria espantant. Una xica jove sense dubte, però amb uns ulls foscos de profunda mirada, més que freds, distants, i quasi ocults sota un gros barret de més de dues generacions de vida. Amb la llengua banya lleugerament els seus llavis, secs i tallats pel dur fred del carrer, un fred capaç de ferir, capaç d'entristir. Un soroll crida la seua atenció. L'automòbil es deté a escassos metres i compren que és el moment de pujar. Mira a un costat i a l'altre del carrer, sospira, i refrega la mà pel mur desgastat acomiadant-se d'ell sense paraules. El motor gemega per ella en la insistent batalla del canvi i la permanència, però poc li importa ja. Obri la porta i seu al seu costat. Ell deixa caure dos llibres damunt de les seues cames.
-M'has fet esperar.
-Mai és tard per emprendre un viatge.
-He sigut jo qui ha estat gelant-se.
-Ves acostumant-te al fred, amor meu.
El cotxe s'allunya trencant la nit, mentre les seues mans agarren amb força l'Odissea d'Homer i el Manifest Comunista.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Llima

Llima

25 Relats

22 Comentaris

22244 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
Hola a tots!

Em dic Andrea i sóc de València. En breus començaré tercer d'Història de l'Art (tinc vint anyets), i m'alegra molt poder penjar les cosetes que escric i llegir-ne d'altres molt interessants.

M'encanta la música! Toque el piano i m'agrada composar en el meu temps lliure. També gaudisc molt del cinema, la fotografia i de sortir amb els amics.

Viatjar és la meua passió, però l'economia no em permet fer-ho tant com m'agradaria.

Dues ciutats... Barcelona i París, sense dubte.

Us deixe el meu blog!

www.levinducadavre.blogspot.com

Una besada :)