El romànic

Un relat de: Llima

Les construccions del romànic són diferents. Les construccions del romànic fan un altra olor, tenen la pell més grossa i dins sempre fa fred. Amaguen l'esperit d'una època en la que, valga la redundància, encara quedava un lloc per l'esperit. I és que no cal practicar cap culte. L'espiritualitat és un aspecte tan humà com qualsevol altre. Més físic del que sembla. I sobretot, lliure de ser entès i viscut de mil maneres distintes.

Estaria bé anar a Girona. Passejar per la ciutat un fred dia d'hivern, fer-se un xocolate calent i més tard visitar el monestir de Sant Pere de Rodes. Un abric ben gros, un barret de llana i uns llavis tallats. Pedra i naturalesa. Res més. Tu, una espectadora.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Llima

Llima

25 Relats

22 Comentaris

22245 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
Hola a tots!

Em dic Andrea i sóc de València. En breus començaré tercer d'Història de l'Art (tinc vint anyets), i m'alegra molt poder penjar les cosetes que escric i llegir-ne d'altres molt interessants.

M'encanta la música! Toque el piano i m'agrada composar en el meu temps lliure. També gaudisc molt del cinema, la fotografia i de sortir amb els amics.

Viatjar és la meua passió, però l'economia no em permet fer-ho tant com m'agradaria.

Dues ciutats... Barcelona i París, sense dubte.

Us deixe el meu blog!

www.levinducadavre.blogspot.com

Una besada :)