MICRORELATS

Un relat de: plusbellelavie
Li encantava baixar les carreteres a tota velocitat, especialment aquella, que acabava amb un revolt vertiginós. Llavors va recordar que aquell dia havia agafat la bici del seu avi, la que no li funcionaven els frens.
________________________________________________________________

Va voler marxar a viure a un altre país perquè es sentia sol. Quan hi va arribar, no sabia la llengua i no podia parlar amb ningú. Encara es sentia més sol.
________________________________________________________________

Vaig mirar la data del calendari: 21 de Desembre de 2012. Quan ja havia assumit que els maies s'havien equivocat, vaig treure el cap per la finestra i me’n vaig adonar de que no.
________________________________________________________________

Era la nit perfecta, ells dos junts amb un cel estrellat. Passa un estel fugaç. Ell ràpidament demana que aquella nit fos eterna. La noia desapareix, i el noi es queda la resta de l’eternitat sol, allà al mig contemplant les estrelles. No havia concretat que també la volia a ella.
________________________________________________________________

Comentaris

  • Bons relats![Ofensiu]
    Edgar Cotes i Argelich | 12-03-2014 | Valoració: 10

    El teu sentit de l'humor tira més aviat cap al sadisme, però el trobo interessant i els relats estan bastant bé, a pesar que jo crec que els hi podries donar una mica més de suspens, per acabar de donar-li emoció. Un microrelat com Déu mana t'ha de deixar bocabadat. I un apunt ortogràfic: és "se sentia" no "es sentia al segon microrelat" perquè si comença amb "s" es posa "se". Felicitats pels relats de totes formes.
    Edgar
    PD: Gràcies per passar-te pel meu microrelat i celebro que t'hagi agradat :)

  • humor[Ofensiu]
    Berenís | 13-08-2012 | Valoració: 8

    M'encanta el sentit de l'humor d'aquests microrrelats que en realitat estan explicant catàstrofes. Si és que en el fos és com la vida mateixa, agredolça. Si no ens riem de nosaltres mateixa i de les nosres pors mai les superarem.
    Una abraçada!

l´Autor

plusbellelavie

11 Relats

7 Comentaris

6275 Lectures

Valoració de l'autor: 9.00

Biografia:
"...i en un deliri comú, germana, que nedes propera,
fugirem sense descans al paradís dels meus somnis."
- C. Baudelaire