Metàfores d'un dia d'estiu

Un relat de: Iona
Com ja ens va saber mostrar Van Gogh, els gira-sols són plantes d'una gran bellesa. A més, tenen la particularitat d'anar seguint el sol al llarg del dia.

A casa, per fer broma, sempre diem que la veïna del replà de casa, que a l'estiu es passa hores i hores al terrat de l'edifici prenent el sol, en deu ser família llunyana.

Just ahir, quan sortíem de casa, vam coincidir amb ella a l'ascensor i el meu fill es va posar a xerrar, i sense anar al cas, va preguntar-li si era veritat que estava emparentada amb els gira-sols. En aquell moment, el meu marit i jo desitjarem fondre'ns i ho vam intentar arreglar, amb el típic comentari, de ja se sap, coses de nens. La veïna, amb un somriure forçat, va fer veure que donava l'incident per tancat.

Quan vam tornar, ens vam trobar un paquet davant la porta de casa. Dins hi havia una bossa de pipes de gira-sol i una nota manuscrita on posava: "Aliment per cotorres".

Relat participant al repte clàssic DCCVIII (708) Estiu

Iona

Comentaris

  • El sol no sempre[Ofensiu]
    kefas | 01-08-2021


    El sol no sempre
    el bon humor confia
    a la veïna

  • Prou bé | 01-08-2021

    No hi ha res tan encantador com la ingènua espontaneïtat de les criatures...malgrat que a vegades ens posi en un compromís...i qui no ho sap veure i ho tolera malament.... més val riure! Amb total cordialitat

l´Autor

Foto de perfil de Iona

Iona

84 Relats

322 Comentaris

28754 Lectures

Valoració de l'autor: 9.66

Biografia:
Durant el confinament vaig provar això que en diuen escriure i ves per on em va agradar. Ara, novella en el món de l'escriptura, vaig fent, desfent i aprenent.

El meu blog: Despullant sentiments de Iona

A Instagram: @lecturesxgaudir