Més que la meva sang

Un relat de: camarassa

Hem deixat el poble enrere, estem a a l'alçada de Palamós i Pemi Fortuny canta per la ràdio no tinguis por, desitjar-me no és dolent, i et penso i sento que em volies per aquesta nit, i jo he fugit. Has insistit tant que m'he trasbalsat. Ella havia de marxar i restaries sol amb el gos, i volies que em quedés amb tu, i sé el que hauria passat, per la manera de dir-m'ho, suplicant com s'hi t'ofeguessis, els ulls agressius i fixes, d'un marró daurat pel sol de la Costa Brava. A la platja m'ensenyaves els genitals, com fan els nens petits per fer una gràcia. Et baixaves i pujaves depressa el banyador, i el somriure pletòric se't torçava i mostraves l'ullal dret. Lluïes un penis petit envoltat per uns testicles recoberts per poc pèl púbic, rinxolat i espars. M'hauria agradat tant agafar-te pel clatell amb força i desafiar-te amb la mirada, fins que no poguessis més i trenquessis amb tot: amb ella, amb la família i amb tu. I en Pemi continua i és que la veritat, que mai no existirà, no m'importa ja tant com tenir-te al costat.

Comentaris

  • Lax'n'Busto o saber cantar sobre els sentiments...[Ofensiu]
    deòmises | 08-09-2009

    Vendrellenc com els Lax'n, els conec des de petit. És a dir, sé que les seves lletres són factibles, possibles, i Qui ets tu? és un disc per tenir en compte (Faran de tu un heroi; Les nits del Liceu; Més roig...).

    A banda del grup vendrellenc, el teu text és fidel a la cançó, sentiment, entranyes, trossos de cor fins al final, barrejats amb la lletra de la cançó...


    Gràcies, d.

l´Autor

Foto de perfil de camarassa

camarassa

60 Relats

62 Comentaris

53439 Lectures

Valoració de l'autor: 9.33

Biografia:
Camarassa és una vila de la Noguera, i per ella hi passa el Segre. M'agraden els capvespres a Camarassa, pels carrers empedrats o bé en la petita platgeta que hi ha abaix, vora el riu. També t'hi pots banyar, o bé fer un picnic a la riba.