Maria

Un relat de: Llima

Ja havia acabat la guerra quan et vaig veure. Sorties del mercat amb el cap acatxat, arrossegant els peus i carregant un parell de bosses. No advertires la meua presència i vaig haver de pronunciar el teu nom. T'aturares de sobte i enfonsares als meus ulls una mirada estranyament viva.

Vesties una falda negra amb xicotetes pigues blanques i una brusa, també negra, amb alguns botons despassats. Un generós escot deixava veure el contorn dels teus pits, no massa grans, però ferms, com el teu cos. Els cabells dansaven anàrquics, exceptuant algun que altre floc retingut a la suor de la teua front.

Per algunes veus coneixia que t'havies casat amb un veí del carrer, complint així amb la darrera voluntat del teu pare. També havia escoltat que no l'estimaves gaire, i que en ocasions se t'havia vist a l'estació, acomiadant-te estranyament d'un foraster, alt i prim, que sempre et portava llibres. Jo em preguntava, Maria, si series feliç, però tu no em parlaves.

Vas treure una fruita de la bossa, i amb una xicoteta navalla vas partir-la per la meitat. Em mostrares una de les parts que havies tallat i per primera vegada des què ens havíem trobat vaig escoltar la teua veu:
-La veus? Fixa't. Sembla una vagina.

No havies canviat. No havies canviat gens. Ni fam, ni mort, ni tristesa. Ens acomiadàrem i vaig fer marxa cap a casa. Vaig prendre les claus nerviós, se'm van caure i les vaig plegar. Entrí, tanquí la porta i ja a la meua habitació, vaig endinsar la mà dreta al pantaló. L'orgasme va ser instantani.

Comentaris

  • La descripció de la Maria...[Ofensiu]
    Carme Cabús | 15-08-2010

    ...és nítida, l'estranya relació d'aquestes dues dones no queda explicitada, però la construcció del personatge és rellevant. Tens un do especial per saber extreure les línies vitals, i els contorns apareixen diàfans, i la llum de la vida i del moviment es dóna als teus relats com una màgia.

    Sembla mentida, però allò que has escrit existeix en tota la seva plenitud. Com t'ho has fet? És un misteri, però sortosament real.

    Altre cop per molts anys.

l´Autor

Foto de perfil de Llima

Llima

25 Relats

22 Comentaris

21870 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
Hola a tots!

Em dic Andrea i sóc de València. En breus començaré tercer d'Història de l'Art (tinc vint anyets), i m'alegra molt poder penjar les cosetes que escric i llegir-ne d'altres molt interessants.

M'encanta la música! Toque el piano i m'agrada composar en el meu temps lliure. També gaudisc molt del cinema, la fotografia i de sortir amb els amics.

Viatjar és la meua passió, però l'economia no em permet fer-ho tant com m'agradaria.

Dues ciutats... Barcelona i París, sense dubte.

Us deixe el meu blog!

www.levinducadavre.blogspot.com

Una besada :)