Mal dia

Un relat de: pellpintada

Avui tinc un dia dolent. Estic pintant una composició estrambòtica: Uns manifestants subjecten una pancarta amb els colors de la bandera espanyola i el lema "Por la unidad de España". A la part esquerra del llenç, de cara i per davant dels manifestants, un porc de mig cos.

Avui tinc un dia dolent, i podria ser pitjor, esclar. Ara ja no em discuteixo amb ella. Prefereixo callar-me els pensaments, les meves veritats subjectives, i m'angoixo. Sóc incapaç de viure com viuen les parelles que veig pel carrer, o les que conec de portes enfòra. Semblen feliços; almenys m'ho semblen. Somriuen, conversen, dialoguen, s'expliquen...

"Demà em caso. No aconsseguiràs res de mi". Això m'ho va dir una noia que vaig conèixer una nit. Una hora més tard estàvem cardant a la platja. En definitiva, m'he tornat un incrèdul o un escèptic. Potser perquè avui tinc un mal dia.

Comentaris

  • Mola![Ofensiu]
    foster | 03-07-2007

    Sí, m'encanta el to i la tria dels elements que poses en joc...
    Saps, però, què seria genial? Que en fessis un discurs més elaborat, seguint la pauta d'aquest microrelat i amb el teu estil, però desenvolupant les accions que, de fet, només enumeres...

    Però repeteixo...mola: incredulitat i escepticisme -i l'experiència que els conforma com a la seva conseqüència- són els que duen, sens dubte, a la llarga, a una visió i actitud oberta i positiva davant la vida. La correcta.

    salut

    foster

  • Antifemení,...[Ofensiu]
    rnbonet | 05-05-2007

    ...irònic a curmull, políticament incorrecte, anarquista -ai, com m'agrada!- i directe als tòpics.
    Salut i rebolica!

    PS. De 'memòria d'elefant' res. Sent no coincidir. No he escrit quasi mai res 'personal'. (Quan ho he fet, avise) Tot ficció, llavors, i "escopit" per un REPTE: 'Addiccions'.

  • m'agrada la teva prosa[Ofensiu]
    gypsy | 05-05-2007 | Valoració: 10

    aparentment tal com raja. Aparentment, només.
    "demà amb caso... etc, etc", ets un provocador dels grossos. I sí tens raó i ha parelles que semblen felices i somriuen i bla, bla, bla, però tot és un món complexe dins qualsevol parella per simple i transparent que pugui semblar. Res acostuma a ser com sembla, o al menys és millor tenir pocs prejudicis i estar amatents a la sorpresa inesperada d'un judici mal calculat.

    M'agrada com escrius i el deix de mala llet que gastes de vegades en els teus textos.
    Ets una mica dolent, fer-me preguntes amb mala bava i jo, pobreta, escarrassant-me explicant el ser i estar mentre tu deuries riure a cor que vols.
    Tinc una amiga que diu que la teva foto és molt, molt, no sé... interessant! (mira que sóc políticament correcte: has vist? quin adjectiu?, sí, sí, pots treure't el barret, naturalment)

    Un petonarro dels grossos!!!!!

    sssmmUUAAccsss


    Què, bé no??

    gypsy

  • aaa | 26-04-2007

    aixo de les parelles es un mite. Les uniques parelles que funcionen son les que no es necessiten en absolut l'un a l'altre. Perque la necessitat acaba desapareixent...