M'agrades.

Un relat de: La noia dels llavis vermells
M'agrades tu. M'agraden els teus llavis, m'agrada com em fas petons, com et mossegues els llavis quan no saps que dir, i com me'ls mossegues a mi. M'agrada com et rasques la barbeta quan busques una solució. M'agrada el teu nas rodonet que es mou cada vegada que em somrius. M'agraden els teus ulls ametllats color mel, són tan brillants que em semblen transparents. M'agrada la forma de la teva cara, les teves galtes, el teu cabell marró rissat; que quan se't mulla a la piscina i se't fica tot a la cara et tapa els ulls i llavors et queixes perquè no em veus bé. M'agraden les teves pigues, que formen la constel•lació més preciosa que he vist, a la teva esquena. M'agrada la teva forma de riure, el teu somriure, encara que tu sempre diguis que no és perfecte, per a mi ho és. M'agraden els teus braços forts, les teves cames, el teu cos atlètic, encara que estiguis prim per a mi ets perfecte. M'agrada les teves mans, els teus dits, com em toques, com em fas pessigolles, com em fas abraçades. M'agrada quan estem junts i em busques pessigant-me o fent-me carícies amb les teves mans i acabàvem fem manetes. M'agrada escoltar els batecs del teu cor i fer que vagin més ràpid. Quan em fas un petó inesperat. M'agrada estar amb tu, fer bogeria els dos junts, passar les nits d'estiu abraçats. M'agrada quan m'abraces tan fort que no puc respirar, m'agrada quan jugues amb mi i em fas pessigolles perquè tens ganes de baixar més els teus dits quan son al meu ventre i seguir jugant. M'agrada fer-te petons per tot el cos i acabar on només tu i jo sabem. M'agrada que em facis petons al coll jugant com si fóssim dos nens. M'agrada ficar-me amb tu quan sortim i dir-te que vesteixes fatal, però ja saps realment no és així. M'agrada la teva roba, els teus pantalons ajustats i les teves camises, m'agrada treure-te-les. M'agrada la teva olor, el teu perfum. M'agrada com em sento al teu costat, però sobretot m'agrades tu.

Comentaris

  • Coincidències.[Ofensiu]
    Odisseu | 10-10-2014 | Valoració: 9

    És increïble com una noia com tu pot escriure texts així. M'he sorprés gratament al veure que una persona siga capaç de relatar totes eixes coses de la mateixa manera que ho faig jo. Posem per cas que siga una coincidència...
    He visitat el teu bloc i no només estic sorprés, sinó que també estic plenament enamorat dels teus relats.
    Ets molt intel·ligent emocionalment i tant de bo algun dia tinga el plaer de conèixer a l'autora dels llavis vermells, perquè, seriosament, m'encanta com t'expresses, com sents, com estimes.

    Un beset ben fort des de València,
    Odisseu.