Lluna plena - Capítol 2

Un relat de: Naiade

Les nits fosques, son diferents, tindrien que ser pitjors, però a la contra, la foscor esta mes d'acord amb el que sento.
Hi ha nits sense lluna, que amb trobo com perdut,
vénent els records i el dolor, prenc una copa per ajudar a allunyar-los, desprès de una en ve una altre, amb sento entre la boira. L'endemà amb maleeixo a mi mateix, per haver segut tan feble.El mal de cap i el mareig, no amb deixen pintar, i el dia es fa etern.
Les de lluna son un altre cosa, es fan melangioses, i els bons records van aflorant, amb tendresa i enyorança. Obro els calaixos de la còmoda, trobo les seves coses, oloro el seu aroma, encara pressent a la seva roba. Això amb porta a reviure moments dolços. I m'adormo abrasat al seu jersei, el de llana que guarda millor la seva olor.
Somio que es allà al meu costat, que fem l'amor, amb tendresa e intensitat, que m'observa amb aquella mirada profunda, amorosa. Amb aquell punt de picardia que amb fa tornar boig. Torno a acostar-me amb desig, i ella fuig, i riu, i juga amb mi, fins que es deixa agafar, i esclata a riure amb aquella alegria contagiosa, que la fa tan especial, única, insubstituïble.
M'abraça, amb fa petons per tot arreu, puc notar els seus llavis carnosos, suaus i tebis, que no poden acabar de resseguir-me mes perquè, el meu desig es massa intens i no puc esperar.
Al matí quan amb desperto, no vull obrir els ulls, per gaudir tanta estona com pugui d'aquell record.
Aquell dia la inspiració es gran i puc fer grans progressos, es el seu esperit que dins meu provoca aquelles meravelles que surten dels meus pinzells.

Comentaris

  • Romanticisme i sensacions[Ofensiu]
    Bonhomia | 13-10-2006 | Valoració: 9

    Em segueixo sentint identificat amb el protagonista per les seves emocions i del.liris. Gràcies per animar-me. Potser si que em calia. De moment, la novel.la és interessant, té com una intriga romàntica. Descrius molt bé les sensacions. Crec que tens ànima d'artista.

    Una abraçada.

    Sergi

l´Autor

Foto de perfil de Naiade

Naiade

246 Relats

1711 Comentaris

275187 Lectures

Valoració de l'autor: 9.91

Biografia:
Fa temps que escric, necessito plasmar el que porto dins. També m'agrada pintar, pel mateix motiu.
Però escriure per un mateix no té cap gràcia, necessito estar en contacte amb gent que també li agradi i poder compartir i intercanviar opinions, consells.
Varen parlar-me de relatsencatala i aquí estic, satisfeta de formar-ne part.

R en Cadena



(fes clic a la imatge i descobreix què és "R en Cadena")


Lèvingir en va encadenar i jo he passat la cadena a orchid i entortilligat. També a gaia1, Follet, Blaumar i Atlàntida

Per qualsevol cosa aquest és el meu e-mail:

mlloretp@gmail.com