Lider1

Un relat de: Josoc

Líder 1
Plovia a bots i barrals, tronava i llampegava, feia un vent que girava els paraigües, embullava cabells i aixecava faldilles. Hi havia molta gent aplegada, que de sobte obrien pas perquè passessin uns nuvis joveníssims. Ell anava despullat, ella es cobria la cara amb un vel espès. Es donaven les mans i corrien. Darrera seu, empaitant-los, corria també una noia de la mateixa edat, cridant:-No! No! Jo me'ls mirava des d'un racó i tots tres venien cap a mi i em senyalaven amb dits acusadors. Jo obria finestres (que no sé d'on eren), estripava folis i m'encarava amb la perseguidora. Des d'un altre racó, enfront del meu, tres dones em miraven amb la boca oberta i els ulls esbatanats.

Aquest va ser el somni que vaig tenir una nit, després d'enviar a "relats en català" el meu escrit titulat LIDER2. Si el llegiu o l'heu llegit podreu identificar fàcilment la situació i tots els personatges. Tres d'ells són els que anomenava Els Mals De Cap.

Comentaris

  • Somni... o malson[Ofensiu]
    Unaquimera | 31-01-2011

    En efecte, he pogut reconèixer sense dificultats tots els personatges que apareixen: els tres adolescents, cadascun jugant el seu rol, les tres mares, les finestres, ...
    Fins i tot, he pogut copsar per uns instants el teu neguit, i fer-ho meu, salvant distàncies i circunstàncies.

    És un món complex, revelador i apassionant aquest dels Sons, malsons, i somnis

    T’envio una abraçada, i per a aquesta nit et desitjo un bon descans i uns feliços somnis,
    Unaquimera

l´Autor

Foto de perfil de Josoc

Josoc

129 Relats

525 Comentaris

121244 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Sóc una apassionada de les lletres, m'agrada llegir i escriure. Durant molt de temps he guarsat per mi sola la majoria dels meus escrits. Fins que vaig descobrir els RELATS. M'agrada pensar que són llegits, tal com jo llegeixo els d'altres. M'agradaria molt que els comentéssiu.