L'Hotel del milió d'estrelles

Un relat de: sudanellenc

L'altre dia vaig anar a dormir a un hotel. Va ser una nit curiosa, si més no. No sé si formava part de la decoració o és que no netejaven, però al sostre hi havien posat purpurina, i com que em va costar una mica adormir-me, li vaig posar imaginació i vaig començar a veure formes. A una li vaig fer una foto, e que sembla un carro? El que m'empipava una mica és que hi havia una làmpara que no hi havia manera d'apagar, i il·luminava tota l'habitació com si el sol no s'hagués post. Però devia tenir un temporitzador perquè a mitja nit em vaig despertar i no la vaig veure més. Tot i això, la llum que va fer era càlida i m'agradava molt. Em va saber greu que s'apagués. També era curiós el paper de l'habitació, unes formes ondulades, unes semblaven a prop i d'altres lluny.
Una altra cosa que em va molestar una mica és que a l'habitació de dalt devien tenir una fuita d'aigua, i em vaig despertar amb els llençols mullats de les goteres, però bé, no em va traspassar. Segurament els de dalt devien tenir jaleo, perquè no van parar de xerrar en tota la nit, encara que no entenia el que deien, i no parlaven gaire fort, i no em van molestar massa. El que no sabia, i em va alegrar el despertar, és que l'hotel contava amb un grup d'animació. Quan vaig anar al lavabo, un pallasso amb unes banyes molt gracioses al cap va passar davant meu fent saltirons i sorollets molt curiosos. Suposo que era la seua manera de desitjar-me bon dia.
No vaig dormir tota la nit seguida, fins i tot vaig passar una mica de fred, devien tenir l'aire condicionat massa fort. Però la veritat, pel preu que vaig pagar, hi tornaré sempre que puga, em va agradar molt.
Has dormit mai en un hotel d'un milió d'estrelles?

Comentaris

  • Hi vull dormir sempre[Ofensiu]
    almenarenca | 09-06-2008 | Valoració: 10

    M'encanten aquests hotels imperfectes. Hi trobes mil defectes, però sempre hi acabes tornant. Què és el que deuen tenir?
    TVM

  • jajajaja[Ofensiu]
    lienu | 09-06-2008 | Valoració: 9

    un altre al teu lloc, s'aguisi empipat i segur que no tornaria a dir com tu que hi tornaria sempre que pugues..... pero no tot es com es veu, si no com ho volem veure o interpretar no? molts muaks