L'home front l'espill

Un relat de: Txar Lee
L’olor del sopar encara roman a l’ambient mentre la solitud del saló es posa al servei de la nocturnitat. Davant l’espill, ell, mirada afligida i ànima poruga. Les galtes li resulten més pàl.lides que de costum i el cabell, trist de deixadesa. Els braços, pensa, macilents, folrats per pansida pell. El bust, atrotinat. En extrem, flac. Massa per al seu alé. Sap que el temps ha passat, sense cap goig diria aquell. I pensa en les coses que ha fet i en les que ha deixat per fer, sentint que la història dels desitjos insatisfets persistirà, perenne, dins el seu pensament.

Apaga el llum. Feia dies que desitjava trobar-se front a front, cara a cara amb ell mateix.

Comentaris

  • Espill màgic..[Ofensiu]
    Nil de Castell-Ruf | 11-01-2017 | Valoració: 10


    Gràcies a Déu amb 53 anyets al darrere puc dir, sense haver passar per cap dieta sacrificadora ni cap gimnàstica mortificadora que faig patxoca encara. Però alguna vegada, front l'espill, m'ha vingut el dubte de que tal volta no sigui veritat, de que ja no sóc eixe xic templat, sinó un conco tronat. I és que segons la llum que et dona, veus una cosa o altra. Un dia vaig trobar la raó d'aquesta doble percepció. I l'explicació era que em comparava als que podrien ésser els meus fills, o sigui els jovenets!. Quan el que hauria de fer és comparar-me amb els de la meua quinta. Que per cert, llevat de comptades excepcions, o son uns terribles deixats o uns patètics acabats. Ahir, emmirallant-me, vaig adonar-me que del peçó de l'orella penjava una nova arruga. I quantes coses més acabarant per arrugar-se---

  • Hola Txar Lee[Ofensiu]

    Agraïm la teva bona voluntat de participar en el concurs, però si observes les bases sols es pot participar amb un relat i tu n'has penjat cinc. Com creiem que pot ser degut a una distracció teva a l'hora de penjar els relats, et demanem tinguis la bondat de no clicar més l'apartat del concurs en els teus propers relats que pengis.

    Si volgueres participar amb algun d'ells al concurs hauries d'esborrar els altres i tornar-los a penjar sense clicar en l'apartat del concurs.

    Gràcies per la teva comprensió.


    Associació de Relataires