L'atzar és somni, el destí és vida

Un relat de: Marteta
Una titella del destí que no es limita a mirar al terra. Alça les mans, combatent, mostra l'optimisme que les cordes dels seus braços li retallen. Lliure, transcendent a tot l'espectacle. La ment s'obre per estudiar mil teories mentre representa la fatal història de la seva vida. 'I si fos jo la titellaire?' però sempre arribava a l'absurd extrem d'afirmar la seva existència com a ''titellaire dels seus somnis''.

La fatalitat neix de les il.lusions. La felicitat cau amb el dia. La rutina comença amb cada representació. L'atzar és somni. El destí es vida.

Però ella no s'ho creu, mai s'ho creurà. I si somnia la seva vida? I si la vida és somni? Il.lusa d'ella! Malson terrible amb actes ben marcats pel temps.

Comentaris

  • Un relat...[Ofensiu]
    AVERROIS | 05-02-2014 | Valoració: 10

    ...d'un tema que tothom ha intentat descobrir, és un somni o qui sap si una il·lusió la nostra vida? Ens marca el destí i no en podem defugi? La meva mare sempre deia que la vida és com una cruïlla de quatre camins, triis el que triis hi ha un destí marcat després, però el més important és que tu has pogut tiar el camí que has volgut.
    Hi ha moltes cordes que ens faran anar de corcoll com a la titella, però en el fons passi el que passi, la vida és una lluita per millorar, dia a dia. I gaudir cada segon de felicitat.
    Una abraçada.

l´Autor

Foto de perfil de Marteta

Marteta

227 Relats

394 Comentaris

165843 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Professora de filosofia.