La vida és com cada persona la pinta

Un relat de: Marteta
La seva mirada, ja apagada, viatjava per tots els racons de la seva habitació. No sabia que fer, ni que pensar. Volia sortir a prendre un poquet d'aire. Ja era al balcó, i es va asseure en una de les cadires que hi havia, i sobre la taula hi va veure una revista.
La va collir i la fa fullejar una mica. Mirava pàgina rere pàgina, i es va adonar de que la vida d'aquelles persones que estaven reflexades en aquells papers d'una revista del cor, eren molt millor que la seva. Es va entristir, però en el fons, ella ja ho sabia, ja sabia com era la seva vida, i que deixava molt que desitjar.
Va passar directe als horòscops, cosa que ella mai feia. No creia en aquelles coses, però va buscar; Càncer :''La sort està de la teva part, no la deixis anar. En l'àmbit emocional estaràs en els teus millors dies, agafa'ls, no els deixis anar.
El teu amor està cada vegada més aprop teu, el descobriràs. Els teus amics són un gran aillats, no els fallis mai.
Dies ploof!: 6 i 9
Dies nice!: Dia 4''
I quan acaba de llegir-ho suspira. Res és veritat. La sort no està de la seva part, no te forçes emocionals ni físiques, ella no falla als seus amics, ells fallen a ella. I l'amor és una pauta que ni analitza, perquè ja sap que no, que no trobarà a cap persona que l'estimi.
Dia nice: 4? Aquell dia era dia 4, i no era el seu millor dia de la setmana.
Llavors se n'adona de tot. No és el seu dia perque ho posi en aquella revista, sino perque ella no vol.
S'aixecà de la cadira, es dirigeix cap a la porta i surtí al carrer, a fer realitat el que deia en la revista.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Marteta

Marteta

227 Relats

394 Comentaris

165933 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Professora de filosofia.