La veritable història de la màfia italoamericana

Un relat de: homenot

LA VERITABLE HISTÒRIA DE LA MÀFIA ITALOAMERICANA

Quan el 29 de maig de 1931, Gino Tatallia, àlies "Gino Tatallia", i conegut en els cercles policíacs com a "Gino Tatallia" va ordenar als seus homes que assassinessin Beny Malcano, àlies "L'empirista aristotèlic" i capo d'una les bandes mafioses de Brooklyn, va iniciar-se una guerra entre les bandes mafioses italoamericanes que marcaria la història delictiva dels Estats Units.
El successor de Beny Malcano, va ser Luca Patolio, àlies "Lotto 6/49" o "El milagro antigrasa", el qual imposà una estricta llei del silenci entre tots els membres de la seva família: només podien parlar utilitzant la vocal e i els plurals passaven a ser singulars. Mentrestant, el capo d'una banda rival, Leo Vellini, àlies "Present perfecte d'indicatiu" i, conegut en l'àmbit judicial com a "Present perfecte de subjuntiu" ordenava l'assassinat del capo Sam Malone, àlies "El pianista diabètic" o "Tintin a Algeciras".
El sicari encarregat d'assassinar Sam Malone era Carlo Cusseti, àlies "Marina d'Or, ciudad de vacaciones". Cusseti va utilitzar el mètode de sempre, obligà a Malone a escoltar dues-centes vegades "Sevilla" de Miguel Bosé, fins que Malone embogí i es va convèncer de què era una agent de la propietat eslovè, descendent de turcs, i que es llençà des del vintè pis d'un edifici cridant: "Pierda peso, pregúnteme cómo".
Paral·lelament a aquests fets, a la ciutat de Xicago, Josh Steiner, àlies "El jueu violent" o "El cristià que només accepta com a veritables els primers 39 llibre de la Bíblia", juntament amb Piero Deltoni, conegut en els cercles judicials com a "Deltoni Piero", començaven la seva guerra particular pel control de tràfic de còpies il·legals de "Sálvame de Luxe" contra Vito Renni, àlies "El Falete de les armes" i soci de Ben Potroni, conegut com a "L'existencialista hermenèutic" o "El Dostoievski patinador". El primer moviment de Poltroni va ser l'intent de canviar el valor del nombre π de 3,1416 a 7,1287, però, al no aconseguir-ho, intentà, aliant-se amb la banda de Eddy Vinni, àlies "L'home que no estimava les dones però si els canelons", que la ciutat d'Oslo passés a ser la capital de Corea del Nord. Davant d'aquesta jugada mestra, entrà en joc la màfia irlandesa, dirigida pel capo Mike McAllister, àlies "Càlcul infinitesimal", però, això ja és una altra història...

Gràcies per existir, Wendy. Ets el millor que m'ha passat després d'anar a la Lluna i tornar :)

Comentaris

  • Genial[Ofensiu]
    Carles Linares | 06-12-2021 | Valoració: 10

    Un text magnífic. La primera frase és genial. Gràcies pel riure