LA POSTA DE SOL

Un relat de: Ània Llum
Les llàgrimes no paren de sortir i omplen la banyera, se m’acumulen als ulls com un tel de vidre que impedeix veure el que tinc al davant. Les cames em fan figa i tinc fred. Em sento fora del meu cos, desubicada, no puc descriure aquesta sensació amb paraules.

Mentre em poso l’abric de color verd fosc per sortir a comprar, un calfred em recorre


l’espinada. Em sento observada i giro el cap bruscament preocupada, com si esperés tenir algú al darrere, hi deu ésser? Em demano desesperada al meu interior. No hi ha res, només una cadira vella de cuir marró on s’hi acumulen tota mena d’objectes dins un cistell de plàstic blanc, des d’uns calcetins bruts de la setmana passada a les claus de casa.

Comentaris

  • Un cafred per l'espinada. [Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 30-03-2023 | Valoració: 10

    M'ha fet sentir un pànic tremend en la meua pell i en les meues mans. Ruuuuuuuu!!

    Menut ensurt en el meu interior, m'ha fet en llegir-lo.

    De veritat, en una posta de sol ha passat tot això? Veritat?

    Impressionant.

    Cordialment.

    PERLA DE VELLUT

l´Autor

Foto de perfil de Ània Llum

Ània Llum

32 Relats

82 Comentaris

4847 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
No som escriptora, sinó una d'aquestes joves a on pàgines web com aquesta tenen l'amabilitat de cedir-nos un espai perquè diguem la nostra en forma de relat breu. La meva columna es titula "La banyera voladora", perquè sincerament no se m'acudeix què més dir davant del panorama que m'ofereix els meus pensaments i reflexions, i és vertaderament un goig i un privilegi que vosaltres la vulgueu llegir.