LA POSTA DE SOL (4)

Un relat de: Ània Llum
Ja ni et sent a l'espinada, plor, la banyera està plena, l'aigua surt, surt i no para de sortir i m'atrapa en aquesta capsa de soledat de la qual no tinc la clau. Tan sols sóc capaç de respirar, el pit se m'obstrueix de la pena, els ulls se'm volen tancar per sempre i estan entelats de plorar i, tu on ets? On t'amagues?

Ara dins la banyera et record, aquella banyera que un dia va ser lliure em demana on ets, aquella banyera que ara pesa em demana si tornaràs a caminar al meu costat, aquella banyera voladora ara em demana si mirarem la posta de sol rosada i ataronjada de nou, em mira els ulls i em demana: on t'amagues, felicitat?

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Ània Llum

Ània Llum

32 Relats

82 Comentaris

4849 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
No som escriptora, sinó una d'aquestes joves a on pàgines web com aquesta tenen l'amabilitat de cedir-nos un espai perquè diguem la nostra en forma de relat breu. La meva columna es titula "La banyera voladora", perquè sincerament no se m'acudeix què més dir davant del panorama que m'ofereix els meus pensaments i reflexions, i és vertaderament un goig i un privilegi que vosaltres la vulgueu llegir.