La nit

Un relat de: Inukis

Aquesta nit m'he despertat xopa. Xopa de suor. Quan intentava obrir els ulls he descobert que els tenia plens de llàgrimes, m'hi he fixat i tenia tot el matalàs mullat. Miro l'hora i son les quatre de la matinada. No puc dormir. Intento recordar el perquè d'aquest mal estar que m'ha tallat el son. No puc recordar. M'aixeco i vaig al lavabo a rentar-me la cara avera si m'airejo una mica... Vaig directe cap el sofà i m'assec, de cop, un flaix amb una imatge apareix davant meu.. començo a recordar..
Estem tu i jo en una habitació a les fosques: Tu m'abraces com si no volguessis que marxés, com si fos una cosa molt important per tu. T'ho agraeixo.
Començo a caminar al voltant del sofà, les petites imatges em van ocupant la vista, tanco els ulls per fer memòria. Fa efecte. De nou, torno a veure'm al teu costat, aquest cop de boca terrosa, tu m'acaricies l'esquena i jo faig cara de satisfacció.
M'estiro al sofà, i tanco els ulls. Ara ja se que es el que m'ha fet despertar de cop amb llàgrimes als ulls i el cor accelerat. Has estat tu!

Els dos estirats al llit, abraçats, estimant-nos, i de cop tu t'has aixecat i m'has dit adéu. T'he mirat amb una cara alarmant, preguntant-me si el que m'estàs dient es veritat o fals, no acabo d'entendre-ho, els dos junts en una fantasia i de cop, en una brasa que ens va cremant a poc a poc, no ho entenc. Veig com obres la porta de la petita habitació i s'il·luminen dues fotografies nostres al costat d'una foguera donant-nos un petit però gustos petó.
La porta s'ha tancat i tu has marxat. Em sento sola, insegura. Em cargolo sobre el llit agafant-me els genolls amb els braços i amagant la cara entre les cames. Ploro.

Llavors ha estat quan m'he despertat, suant i plorant. Tu! Perquè havies de ser precisament tu qui havia de desaparèixer de la meva vida?
Aquesta nit he tingut un malson. Aquest cop has estat tu el meu pitjor malson. Saps perfectament que si desapareixes, si t'envas lluny de mi, jo no ho podria aguantar. Perquè de moment, has estat l'únic d'obrir una petita escletxa en el meu cor forjat d'espines.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer