Animalons xDD

Un relat de: Inukis

Hi havia una vegada, una granota molt bufona que es deia Mireia. Aquesta granoteta tan bufona tenia una amiga, era un pollet (però en femella, o sigui una "polla"…), que es deia Eva.
La granoteta Mireia i la "polla" Eva, van quedar un dia per anar a comprar cuquets i mosques i això que de cop es troben amb una cosa llefiscosa.. moolt… ecs!! Era la germana de la formiga Martina! (andale… van pensar l'Eva i la Mireia) llavors al cap d'un rato (la cosa llefiscosa es va acoblar amb elles..) es van trobar la formiga Martina que estava carregant un tros de formatge. Es va produir una conversació molt curta:
-Ei! -va dir la formiga-
-Hola! -van dir la granota, la polleta i la "cosa" llefiscosa-.
-Sabeu que ha passat? -va dir la Martina-.
-Que¿?! -van dir les tres-.
-Doncs… blabla, blabla, blabla i llavors bla, blabla i bla.
-Ostres tu!! Que fort!!! … D'acord... ara explica'ns que ha passat de debò.
-Ah! Res, que me trobat un ratolí i ma dit k em donava el formatge per una pota meva i li he dit k si.
-…. -tots es van quedar una mica.. com ho diríem.. pensant que la tortuga era una mica.. tonta! Per no dir moolt. (ups!! Tortuga no, formiga…).
Be que si, seguim, van decidir anar de juerga, marxarien a les 5 de la tarda i tornarien moooooooooooooooooolt tard! A les 5 i 5. jejej!
Que si, a les 6 de la tarda se'n van anar a dormir menys la polla Eva que estava molt trista perquè no s'assemblava als seus germans ànecs. I la granoteta Mireia tenia molta feina buscant un home perquè li dones un peto i es pogués convertir en el que era abans…. En un burro Català!! I la "cosa" llefiscosa es va convertir en una pilota de ping pon… i.. i.. i.. ja esta!! (hem sembla k em descuido algú…) bueno, Fi!

-Ei!! I jo que¿? -va dir la formiga Martina-.
-Ah! Es veritat.. -va dir el narrador (en aquet kas narradora…)- em sap greu.. be tu vas acabar sent una serp perquè et vas vendre totes les potes!! Jejej!!

FI!!!!!!!


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer