La meva princesa

Un relat de: Iona
Tot i que ja li començaven a sortir les dents, seguíem amb el ritual diari de fer una estoneta de pit abans d’anar a dormir. La relaxava. Xuclava rítmicament, i poc a poc, anava afluixant el ritme fins que quedava adormida.

Aquell vespre em sentia els pits plens com mai, però tot i notar-los estranys, vam fer com sempre. Ella xuclant i jo acaronant-la.

De cop i volta, em va semblar notar un ambient gèlid. La seva pell es refredà, i espantada, vaig veure com se li esquerdava, igual que el d’una nina de porcellana. Vaig tancar i obrir el ulls de nou per comprovar si allò era real o m’ho estava imaginant. Llavors vaig veure com la meva princesa ja era un cadàver, acabava de morir als meus braços.

De sobte, vaig adonar-me que dels pits em regalimava un líquid negre i pudent. Esgarrifada, vaig entendre que ella acabava de donar la seva vida per salvar la meva.

Jo seguia viva. Però quina merda de vida m’esperava després havent perdut allò que tant estimava.

Comentaris

  • El pitxor malson[Ofensiu]
    MariaG | 15-12-2020

    Això sí que és terrorífic! Perdre un fill és el pitxor que ens pot passar a la vida i més encara si ha estat per culpa nostra.

  • Això sí que és amor...[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 02-12-2020 | Valoració: 10

    La vas trobar gelada. Això és inimaginable..., doncs m'ha fet la pell de gallina.
    No tinc més paraules. Quanta fantasia!
    Saluts.

  • Relat rebut[Ofensiu]

    El teu relat entra a concurs, gràcies per participar.

    Comissió XI Concurs ARC

l´Autor

Foto de perfil de Iona

Iona

83 Relats

320 Comentaris

28392 Lectures

Valoració de l'autor: 9.66

Biografia:
Durant el confinament vaig provar això que en diuen escriure i ves per on em va agradar. Ara, novella en el món de l'escriptura, vaig fent, desfent i aprenent.

El meu blog: Despullant sentiments de Iona

A Instagram: @lecturesxgaudir