LA IMPORTÀNCIA DE LES MIRADES...

Un relat de: Isa Martinez García
"Les mirades ens fan còmplices d'una mateixa realitat. Ens uneixen d'alguna manera. Perquè les mirades sinceres i directes mostren el més profund i autèntic de cada persona, la seva vertadera essència; sense pors, sense prejudicis i sense cap condicionant."
I en un món com en el que vivim, on tot esdevé d'una manera tan superflua, cal recordar la importancia de mirar als ulls i deixar anar tot el que som, mostrant-nos al complet. Perquè al final de tot, se n'oblidem dels gestos més vitals, i és per això que no aconseguim vertaderament VIURE. I es que viure, deu ser una acció completament activa no pasiva o per mera inèrcia.
Amb tot, us convido a percebre tot el que teniu al voltant, a descobrir-ho, a experimentar, però; sobretot a sentir tot el que la vida us va oferint. Perquè al final aquesta és un regal que se'ns ha concedit, i s'ha de viure al màxim; ja que no hi ha volta enrrere. Gaudiu dels petits gestos, dels plaers més senzills, i deixeu-vos anar. Somieu, lluiteu, canteu, balleu, il.lusioneu-vos, estimeu... però sobretot sentiu, i emocioneu-vos amb cada cosa que feu. I vibreu desde ben endins amb tot allò. A la fi, VIVIU.

Comentaris

  • Bons consells[Ofensiu]
    Unicorn Gris | 09-03-2018 | Valoració: 9

    Crec que són bons consells. Aprofitar els petits plaers no està prohibit. Assaborir un raig de sol, una mirada, un somriure, és cosa bona.

    Crec que cal tenir en compte els teus consells. En prenc nota mental.

    Ens veiem, Isa, que vagi bé.

  • Sentir-nos vius[Ofensiu]
    Espurnes | 06-09-2014 | Valoració: 8

    Isa, gràcies per aquest escrit que ens ajuda a fer-nos conscients de la importància d'aquest petit-gran gest de mirar-nos als ulls mentre parlem encara que sigui només per dir-nos: bon dia! , és important ens fa sentir VIUS.