REFLEXIONS SOBRE LA VIDA: EL CANVI.

Un relat de: Isa Martinez García

Sembla que en la societat en la que hem crescut, ens hagin programmat per tenir por davant dels canvis. I es que qualsevol tipus de canvi no planificat per nosaltres (que canvie forçadament la nostra situació sentimental, laboral, el nostre lloc de residència, el nostre estil de vida..), ens produeix certa angoixa.
Crec que sense ser conscients, s'aferrem a allò més inmediat, i tractem que les coses romanguen per sempre tal i com les hem conegut.Perquè ens han educat de manera que tractem de convertir-ho tot en estable, en allò FÀCIL i còmode.
Però no és una mica anar contra natura, pretendre que tot siga estable? La propia natura de la vida és el canvi, i amb aquest l'adaptació, l'evolució i el descobriment de coses noves. El canvi és això mateix, la meravella de poder descobrir, i sentir amb tot allò nou que ens esdevé. Perquè, a pesar dels anys i de totes les coses viscudes de cada persona, cada dia ens depara una petita sorpresa, una petita reflexió de la qual aprendre més i més.
Personalment, i darrera de cada experiència, puc dir que el canvi no és fàcil però sempre m'ha fet crèixer en tots els nivells, però sobretot a nivell personal. M'ha fet viure noves experiències, m'ha fet descobrir i m'ha fet sentir. És per tot allò que m'agrada el canvi. Em fa sentir viva, o més bè em fa VIURE, i per tant i a pesar de tot, em fa molt molt molt feliç.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer