GANES DE VIURE...

Un relat de: Isa Martinez García
Ganes de VIURE la vida. Aixì, en majúscula i en present. Ganes de gaudir cada moment, cada lloc i companyía. D'apreciar la màgia de les petites coses que la vida em va regalant. D'anar descobrint poc a poc la vertadera i més profunda essència, de tot allò que m'envolta. Ganes de lluitar per cadascun dels reptes que se'm vagin presentant. Preparada per menjar-me el món, explorar-lo, descobrir-lo i sentir-lo. Sobretot, sentir-lo, i emocionar-me amb ell...
No penso detindre'm mai més, tan sols per agafar aire i continuar de nou amb més força. Com diu aquella dita: "allò que no t'enfonsa, et fa més fort".
Perquè a la fi la vida, no són més que 4 dies, aixì que... em quedo amb viu-re'ls "a la meva manera". Perquè després de tot, per molt que et puguen dir, no hi ha millor manera per gaudir de tot que la pròpia; aquella que ve "definida" per la teva propia essència. Aquella que vertaderament et plena fins l'últim racó de l'ànima.

Comentaris

  • Molt...[Ofensiu]
    AVERROIS | 06-09-2014 | Valoració: 10

    ...bé Isa així ens ho tindriem que pendre tothom, però costa tant deixar la rutina i explorar la vida. Hi ha molta gent que ha passat peel món sense pena ni gloria, tan sols seguint una rutina diaria.
    Endavant i que trobis el que busques.
    Una abraçada.