La biblioteca del mar

Un relat de: Baldomero Dugo Navarro
Un dia em vaig submergir en un mar molt diferent de tots els altres que havia conegut, més enllà dels límits de qualsevol carta nàutica. De seguida vaig descobrir que, en lloc de gotes d'aigua, innombrables lletres m'embolicaven, penetrant sense clemència a través de les fosses nasals. Instintivament, vaig mantenir tot el temps els ulls tancats, sentint que els meus pulmons col·lapsaven. Tot i així, em trobava serè, deixant-me arrufar pel cant de les sirenes, que fatalment m'arrossegava fins a l'escull del Parnàs. Just abans del desastre, vaig despertar: estava fora de perill, però havia estat expulsat del Paradís.

Comentaris

 • A vegades[Ofensiu]
  Prou bé | 14-10-2023

  Quan em submergeixo a les aigües del nostre mar em sento així. Potser m'agradaria l'experiència que expliques i crec que em sentiria al paradís.
  Amb total cordialitat

 • Cap problema[Ofensiu]
  kefas | 10-10-2023

  Aquest mar sempre està a la teva disposició per tornar a submergir-te-hi

 • Jo hauria pensat que...[Ofensiu]
  llpages | 10-10-2023 | Valoració: 10

  en lloc de ser expulsat del Paradís, la invasió del mar de lletres t'hauria fet renéixer en un nou món envoltat de llibres. Un text que et fa rumiar perquè té un final obert. M'ha agradat!

 • Pura inspiració[Ofensiu]
  Rosa Gubau | 08-10-2023

  Una metàfora fantàstica d'inspiració per gaudir de l'escriptura plenament.
  Un relat que es mereix un bon aplaudiment.

  Molt bo Baldomero.

  Rosa.

l´Autor

Foto de perfil de Baldomero Dugo Navarro

Baldomero Dugo Navarro

6 Relats

15 Comentaris

680 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Em dic Baldomero, però gairebé tothom em coneix com Beri. Vaig néixer a la ciutat de Barcelona l´any 1970. Estic encantat de visitar casa vostra, envoltat de tants textos meravellosos. Porto molts anys escrivint, sobretot contes de ciència-ficció i fantasia, encara que en els últims temps m´estic obrint a qualsevol altre tema o gènere que desperti la meva imaginació i/o el meu interès.

La gran majoria dels meus relats els he escrit en castellà, encara que estic iniciant una nova etapa com a escriptor de relats en català, valorant molt els comentaris i suggeriments que pugui rebre per part vostra, per tal d´anar millorant. Moltes gràcies a l´avançada!