Gangues de l´ofici

Un relat de: Baldomero Dugo Navarro
Amb aire triomfal, el físic per fi va entrar a la cabina i va tancar la comporta hermèticament. Mentre descomptava els segons del compte enrere, anava rememorant els desvetllaments de centenars d'experiments fallits; encara que va somriure d'orella a orella en anticipar les ganyotes d'estupefacció dels seus col·legues quan, després de fer el viatge instantani, el veiessin sortir sa i estalvi del telèpode situat a deu mil milles de distància... Just abans de la llampada amb què començava el procés de desintegració, va veure a través de la finestreta, amb estupor, que la mosca havia escapat del parany.

Comentaris

  • Original[Ofensiu]
    Prou bé | 02-03-2023

    Un relat original i ben descrit
    Benvingut a RC
    Amb total cordialitat

  • El parany[Ofensiu]
    Rosa Gubau | 17-02-2023

    Aquest experiment m'ha deixat bocabadada, La mosca n'és la protagonista. Un final sorprenent que no m'esperava per res. Original aquest relat.

    Sembla que és el teu primer relat aquí, si és així, Benvingut i a seguir escrivint Baldomero.

    Salutacions.

    Rosa.

l´Autor

Foto de perfil de Baldomero Dugo Navarro

Baldomero Dugo Navarro

6 Relats

16 Comentaris

1078 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Em dic Baldomero, però gairebé tothom em coneix com Beri. Vaig néixer a la ciutat de Barcelona l´any 1970. Estic encantat de visitar casa vostra, envoltat de tants textos meravellosos. Porto molts anys escrivint, sobretot contes de ciència-ficció i fantasia, encara que en els últims temps m´estic obrint a qualsevol altre tema o gènere que desperti la meva imaginació i/o el meu interès.

La gran majoria dels meus relats els he escrit en castellà, encara que estic iniciant una nova etapa com a escriptor de relats en català, valorant molt els comentaris i suggeriments que pugui rebre per part vostra, per tal d´anar millorant. Moltes gràcies a l´avançada!